Laden...

moederdag cadeaus met Kneipp

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

13 mei is het weer zo ver, tijd om je moeder of schoonmoeder te verwennen met cadeaus.

Soms moet je je moeder respecteren en verwennen: je hebt er maar één en je weet maar nooit voor hoelang. Daarom is het belangrijk om jou ‘moeder’ te verwennen met een aantal cadeaus.

Zoals jullie weten ben ik eigenlijk sinds de beginperiode van mijn blog rond 2014 Kneipp Ambassadeur wat ik nog steeds supergaaf vind. Zodra er een nieuwe collectie of thema uitkomt, mag ik het uitproberen.

Gelukkig is Kneipp nog steeds super tevreden met mij, en laten we dat ook zo vooral houden. Ik ben namelijk gék om de producten van Kneipp ik gebruik de producten al sinds dat ik een jong meisje was. Vooral de producten die zo onwijs lekker ruiken, Kneipp heeft een eigen geur die ik niet bij andere douche of verzorgingsproducten heb gezien.

Nou mocht ik laatst al een aantal nieuwe producten uitproberen, maar nu komt Kneipp met een aantal pakketten ‘speciaal’ voor moederdag. Tijd om je moeder te verwennen dus!

Nou kun je tijdens Moederdag verschillende dingen kopen maar de origineelste cadeaus zijn toch wel; parfum of bloemen maar je kunt natuurlijk ook een fijn pakket geven waar eigenlijk alles en nog wat in zit.

Kneipp komt tijdens Moederdag met 5 verschillende (verwen) pakketten 3 pakketten met: 2 verschillende items erin, 1 pakket met 3 producten en de laatste met 4 douchegels.

Zelf kreeg ik de ‘Silky Secret’ pakket waarvan ik laatst een Body Lotion had mogen testen. Deze keer was het een Douchegel en een handcrème. Nu ik al een tijdje de Silky Secret lijn had mogen testen dus ik kan ongeveer wel mijn mening uitten.

De producten bevatten: natuurlijke werkstoffen, zonder conserveringsmiddelen, geen paraffine siliconen of andere minerale oliën.

Wat ik ook goed vind is dat Kneipp het welzijn van mens en dier respecteert; zo maken ze een klein ‘gedeelte’ van de wereld een stukje beter. Daarnaast is door dermatologen huidverdraagzaamheid bevestigd.

Deze lijn geeft je huid een zacht gevoel: alsof je een veer langs je huid haalt (ter vergelijking). Deze Silky Secret lijn bevat de geur van zijdeboombloesem en melk proteïnen en voedende oliën.

Kneipp is o.a. te koop bij de Douglas, bol.com en verschillende drogisterijen.

Ik ben eigenlijk wel benieuwd. Wat geef jij aan jou ‘moeder’?

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie