Laden...

moederdag met Radbag

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Bedank jij je moeder ieder jaar met wat leuks? Laatst kreeg ik een leuk mailtje van een bedrijf, waarvan ik weer wat mocht leuks uitzoeken.

Ik zocht weer een aantal toffe items uit, die ik aan mijn moeder ga geven.

Zelf kijk ik altijd op het laatste moment voor een cadeautje, oeps. Meestal kom ik dan ook thuis met sowieso een bloemetje en iets wat ik misschien niet zou willen geven.

Althans, het gaat natuurlijk om het idee.. en moeders zijn meestal al blij met iets kleins. Zo was mijn moeder altijd super trots op de tekeningen die ik vroeger maakte (zag er natuurlijk niet uit..) maar daar ging het niet om, het gaat echt om het ‘idee’.

Door Radbag kreeg ik weer een kans om een paar toffe items uit te zoeken. Nou laat ik natuurlijk niet mijn moeders cadeautjes al hieronder zien.. dat zal niet eerlijk zijn! Ook omdat ze mijn blog volgt. Dus sorry mam, ik geef een impressie aan mijn volgers. Maar Radbag heeft natuurlijk meerdere toffe items in hun assortiment.

Het duurt natuurlijk eventjes.. 14 mei is het moederdag. Maar je kunt er maar beter vroeg mee zijn! Ook omdat de prijzen straks omhoog gaan, en de producten die ze verkopen meestal al uitverkocht zijn. Met Radbag heb je binnen een paar dagen je items al in huis. En vandaag laat ik mijn items zien:

Idee #1: Diamant Whiskeyglazen

Zelf had ik nog geen ‘whiskeyglazen’ in huis. Dit is natuurlijk een ideetje voor moederdag: deze Whiskeyglazen blijven niet rechtop staan. Nee, deze glazen bewegen als een diamant. Ook vind ik deze whiskeyglazen ook nog eens budget voor € 15,99,- heb je al deze kwalitatief en stevige glazen. je maakt ze dus ook nog een niet kapot.

Deze glazen komen altijd wel van pas, en ze gaan lang mee. Dus je moeder kan er ook nog eens mee pronken. Het is leuk om je moeder blij te maken!

Idee #2: Sterrenhemel lamp

Nou ging het met de lamp niet helemaal goed, althans ik denk dat ik toevallig een verkeerde opgestuurd kreeg. Maar.. deze lamp is een Do It Yourself lamp waardoor je hem eerst zelf helemaal van lamp tot batterij in elkaar moet zetten. Als je hem eenmaal in elkaar hebt zie je een hele mooie sterrenhemel. Deze lamp heb je al voor: €29,95,- hiermee kun je je moeder blij mee maken, maar ook bijvoorbeeld je nichtjes. Helaas ging mijn lamp bij het in elkaar zetten al kapot.

Radbag heeft een geweldige assortiment, waardoor je echt iedereen ermee blij kunt maken. Ik ben blij met deze nieuwe items, en heb dan ook zelf ook iets voor me moeder erbij besteld. Iets wat ik als het moederdag is.. op mijn Instagram ga zetten. Hou het dus in de gaten!

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg