Laden...

mooie sieraden van een super leuke (mini)webshop

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik een leuk mailtje van Sweet little things from mia (de mini shop), een webshop met hele mooie sieraden en accessoires.

Echte hebbedingetjes voor vrouwen, unieke en mooie sieraden waar iedere vrouw gewoon simpelweg ‘’blij’’ van wordt. Daarom deel ik het heel graag samen met jullie deze mooie sieraden die ik van de mini webshop opgestuurd kreeg.

Sieraden, wij vrouwen maak je er echt blij mee.

Vooral met de sieraden die ik laatst opgestuurd kreeg, als je van chokers & aparte oorbellen houd en een mooie armband die zelfgemaakt zijn. Ik zal vooral dit artikel eventjes verder kijken, het is echt de moeite waard! Want de dingen die ik opgestuurd kreeg zijn heel erg uniek in hun eigen soort, zelf ben ik wel zo’n iemand die van ”tierelantijntjes” houdt.

Sweet little things from mia (de mini shop) verkoopt armbanden tot kettingen, ringen en oorbellen eigenlijk alles wat een vrouw blij maakt.

Ik kreeg zelf 3 chokers opgestuurd, en oorbellen in verschillende kleuren en soorten. Toen ik het pakketje al heel snel binnen kreeg ging ik vrijwel direct aan de slag: OMG! wat zijn deze kettingen mooi, vooral omdat ik de laatste tijd alleen maar chokers draag. Maar deze chokers zijn echt uniek:

Chokers die je outfit helemaal af maken

Wauw wat zijn deze chokers mooi en apart, ik wordt er gewoon helemaal blij van ik kan het niet anders verwoorden. Kijk naar de afbeeldingen, dat zegt voor mij al een hele hoop. Ik vindt ze eigenlijk alle 3 wel heel erg apart, uniek en heel erg mooi.

Zulke chokers heb ik nog niet eerder gezien, en vooral omdat ze nu heel erg in zijn vindt ik ze helemaal geweldig. De kleuren van de hangers springen er echt uit vooral die ene met de peachy kleur, het ziet er gewoon super goed uit. De witte choker past onder elke outfit, en de ananas variant vindt ik apart maar toch wel heel erg mooi.

Link: Zwarte fluwelen choker in 3 verschillende varianten / € 4,95

Aparte oorbellen met karakter

Ik vindt deze oorbellen echt eruit springen, al zeg ik het zelf. Toen ik mocht kiezen wat ik zelf graag wilde, nam ik een kijkje op de website van Sweet little things from mia: ik zag al vrijwel snel deze prachtige oorbellen. Natuurlijk is het ieders keus, maar als ik ze omdoe staan ze heel erg chic en mooi. Eerlijk gezegd dacht ik dat ze heel erg ”groot” zouden zijn, maar dat valt onwijs mee. Ze staan eigenlijk perfect boven een stoere outfit, echt geweldig.

Link oorbellen: Oorbellen met franjes

Sweet little things from mia maakt zelf haar eigen sieraden, supermooi. Ook kreeg ik haar eigen gemaakte ”armband” opgestuurd en als verrassing bij de bestelling ook nog een simpele ketting die waar ik onwijs van hou. Ik doe deze armband de laatste weken vaak om, omdat ik hem heel erg mooi vindt staan eigenlijk wel boven iedere outfit. Thanks Sweet little things from mia dat ik deze mooie aanwinsten erbij kreeg <3 Superlief!

Wat vindt jij van de sieraden van Sweet little things from mia?

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

2 reacties

november 26, 2016
0

Hele schattige hangertjes en chokers. Die oorbellen zjin ook erg leuk.

november 27, 2016
0

Leuk Armande, Leuke webshop! 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: