Laden...

muts van Winterjassen.com bad hair day

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ik heb deze Muts gekregen van winterjassen. Ze stuurde me een mailtje of ik iets wilde uit proberen natuurlijk wilde ik dat, het wordt weer herfst/winter het wordt weer wat kouder zo’n muts komt dus goed uit! Normaal ben ik niet zo’n meisje voor mutsen maar deze muts vindt ik mezelf toch goed staat heel apart.

Er staat op de muts: Bad Hair Day toevallig heb ik zo’n dag vandaag dat je haar helemaal niet zit me haar is de laatste tijd vooral erg vettig. Ik ben echt heel erg blij met deze muts! Ik mag er ook een weggeven! Wil je er ook eentje winnen? Scroll dan naar beneden! Je hebt twee varianten van deze muts de grijze en de zwarte ik vond ze allebei erg leuk eruitzien maar ik koos toch voor de grijze.

Deze muts zit ook erg lekker en heeft een goede stof. Ik zal dan ook deze muts aanraden en hij heeft ook nog eens een leuke tekst! Wil je hem ook winnen? lees dan onderstaande tekst om mee te doen! Ook naar de grote assortiment Winterjassen die ze hebben kijk dan eens op hun website, ik heb al een groot aantal leuke winterjassen gespot!

WIN DEZE MUTS VAN WINTERJASSEN.COM!

Het leukste is nog wel dat ik deze Muts (Bad Hair Day) mag weggeven. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een reactie achter te laten waarom je graag deze Muts (Bad Hair Day) wilt winnen. De winnaar wordt woensdag bekend gemaakt (30 september) , Heel veel succes!

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

33 reacties

september 25, 2015
0

Toen ik de muts zag, moest ik direct denken, dat is iets voor mijn nichtje. Ondanks dat ze kanker heeft en kaal is van de chemo, is ze haar humor niet verloren. Misschien komt een beetje vreemd over, maar ik weet zeker als ik haar die muts geef, dat ze er de humor van in ziet, en hem ook graag zal dragen. Humor maakt ellende vaak net iets beter draagbaar!

september 25, 2015
0

Lijkt me vrij obvious! 😀

september 25, 2015
0

Mooie Muts. Ik doe graag mee aan de actie.

september 25, 2015
0

Lijk me heerlijk als je haar een dag niet wil wat jij wil, dat je dan deze muts op kan zetten.
Ik vind de muts erg leuk en grappig 🙂

september 25, 2015
0

Herfst, winter… daar gaan we wéér door weer en wind!
En daar word ik (en mijn haar) niet vrolijk van,
krijg er n.l. een bad hair day van:)
Dus bied deze muts uitkomst voor mij, win ik ‘m ben ik superblij!

september 25, 2015
0

Hele leuke muts om toch de straat op te kunnen als je haar niet goed zit of als je geen zin hebt om je haar te doen. Dit komt bij mij vaak voor.

september 25, 2015
0

Omdat de laatste tijd mijn haar nogal futloos is, heb ik meer Bad Hair Days, dan andere dagen, dus deze muts is Van Harte Welkom !

september 25, 2015
0

Whoo zo eeen geweldige muts maakt mijn dag weer goed!

september 25, 2015
0

Muts op en klaar!

september 25, 2015
0

ik zou zon knettergave muts echt wel wille winnen

september 25, 2015
0

Wauw..!
Met deze hippe muts zou mijn grote meid apetrots naar school kunnen gaan.. wat zou ie haar prachtig staan..! ♡♡

september 25, 2015
0

Mijn haar gaat altijd heel erg pluizen en krullen als het regent, dit zou leuk staan en helpen mijn haar droog te houden

september 25, 2015
0

Hij is echt leuk! , daarbij een bad Hairday is niet alleen weggelegd voor kort haar..;) lang haar kan er ook goed weg mee komen, zeker met de chaos die hier in de ochtend heerst…ik gooi elke morgen weer mijn make-up tas in mijn handtas…die dan vervolgens niet meer dicht kan, stom gezicht zo’n open tas maar goed… Op mijn werk aangekomen gooi ik mijn mobiel en laptop op tafel en ren de wc in om me op te maken…dus een hij zou erg goed van pas komen voor de chaos op mijn langharige hoofd 🙂

september 25, 2015
0

Ik heb zo vaak dat mijn kapsel niet wil zitten. Ik kan deze leuke muts goed gebruiken!

september 25, 2015
0

Superleuk! Ik heb inderdaad wel eens zin om mijn haar niet te doen ook! Mooie oplossing, zo’n muts!! xxx

september 24, 2015
0

Ik zou hem graag willen winnen omdat mijn haar nooit goed zit!!! Dus ik heb eigenlijk altijd een bad hair day : (. Maar de muts is erg mooi en past denk ik goed bij iedereen die nooit eens goed haar heeft!!!!!

september 23, 2015
0

Ik vind die muts en helemaal leuk! Heel toevallig heb ik er net een blogpost over geschreven. Ik hebben echt een tik met alles wat je op je hoofd kan dragen. Ik zou hem dolgraag willen winnen. Leuke post ook. Xoxo

september 23, 2015
0

Ik zou graag mee willen doen omdat ik letterlijk altijd een bad hair day heb met dit slechte weer, het gaat kroezen en het lijkt alsof ik met mijn vingers in het stop contact heb gezeten.. Een beetje zelfspot is dan wel op zijn plaats.

september 23, 2015
0

Wat een leuke muts! Een bad hairday heb ik regelmatig! En met de winter voor de deur is zo’n lekkere warme muts natuurlijk altijd fijn! Hij staat jou trouwens ook super goed, mooi die grijze kleur bij dat rode haar.

september 23, 2015
0

Wat is ‘ie leuk! Ik zou ‘m graag willen winnen, aangezien ik mijn haar kort heb laten knippen en nu een beetje altijd een bad-hair-day heb :(.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: