Laden...

muts van Winterjassen.com bad hair day

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ik heb deze Muts gekregen van winterjassen. Ze stuurde me een mailtje of ik iets wilde uit proberen natuurlijk wilde ik dat, het wordt weer herfst/winter het wordt weer wat kouder zo’n muts komt dus goed uit! Normaal ben ik niet zo’n meisje voor mutsen maar deze muts vindt ik mezelf toch goed staat heel apart.

Er staat op de muts: Bad Hair Day toevallig heb ik zo’n dag vandaag dat je haar helemaal niet zit me haar is de laatste tijd vooral erg vettig. Ik ben echt heel erg blij met deze muts! Ik mag er ook een weggeven! Wil je er ook eentje winnen? Scroll dan naar beneden! Je hebt twee varianten van deze muts de grijze en de zwarte ik vond ze allebei erg leuk eruitzien maar ik koos toch voor de grijze.

Deze muts zit ook erg lekker en heeft een goede stof. Ik zal dan ook deze muts aanraden en hij heeft ook nog eens een leuke tekst! Wil je hem ook winnen? lees dan onderstaande tekst om mee te doen! Ook naar de grote assortiment Winterjassen die ze hebben kijk dan eens op hun website, ik heb al een groot aantal leuke winterjassen gespot!

WIN DEZE MUTS VAN WINTERJASSEN.COM!

Het leukste is nog wel dat ik deze Muts (Bad Hair Day) mag weggeven. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een reactie achter te laten waarom je graag deze Muts (Bad Hair Day) wilt winnen. De winnaar wordt woensdag bekend gemaakt (30 september) , Heel veel succes!

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie