Laden...

natuurlijke make-up van Mineralissima

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ik weet dat natuurlijke make-up een enorme hype is je ziet het overal. Iedereen wil een mooie glow zonder alle extra’s die in normale make-up zitten. Vroeger was ik al gek op Minerale make-up en nu als ik het weer zie vindt ik het onwijs leuk dat je het nu weer terug ziet. Ik testse 5 producten uit waaronder een kwast. Ook leuk: Scroll even naar beneden voor een Winactie! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Mineralissima over zichzelf

Bescheiden begonnen in 2006 werd oprichter Kati, oorspronkelijk uit Finland, geïnspireerd na een bevlogen reis naar de VS, waar ze de minerale make-up en de hype eromheen ontdekte. Weer terug in haar thuisland Nederland, besefte Katie dat er een gat in de markt is voor minerale make-up en door haar passie en toewijding en na grondig onderzoek heeft Kati Mineralissima gecreëerd.

Mineralissima begon ooit vanuit Kati’s huis in het prachtige Nederland, maar vanwege het snelgroeiende succes moest ze al snel omzien naar een kantoor waar een klein team van zeer toegewijde medewerkers konden samenwerken aan de productie van make-up die luchtig, licht en verkwikkend fris is!

Natuurlijke make-up
Ik hou van Natuurlijke producten. Natuurlijk niet alles wat ik normaal gebruik is natuurlijk. Maar als het kan doe ik het. Ik kreeg een Foundation, Primer, Blush, Oogschaduw in de kleur: Mellow en een Kwast opgestuurd. Ik was erg benieuwd toen ik het pakketje zag en daarom ging ik het ook direct proberen.

De Foundation
Ik kreeg de lichtste foundation in de kleur: 1.2 opgestuurd. Minerale Foundation is natuurlijk ook beter voor je huid dan de vloeibare variant. Er zitten geen chemicaliën in waardoor het echt natuurlijk is. In de foundation zit ook een natuurlijke zonbescherming in verwerkt handig! Ik gebruik de kabukikwast om hem aan te brengen (zie hieronder)

De Kabukikwast
De kwast is van synthetische haren gemaakt voor het aanbrengen van de producten. De kwast is erg zacht en ligt prettig in de hand. Toevallig was mijn eigen kwast aan vervanging toe dus deze kwast kwam ook nog eens goed van pas! De kwast maakt het gemakkelijker om alle poeders aan te brengen vindt ik zelf! Zie onderaan het artikel om er eentje te winnen!

Blush Blusher
Ook ontving ik een heel mooi kleurtje voor op de wangen! De blush is wederom een natuurlijk product en bevat ook geen rare bestandsdelen zoals nanodeeltjes of geurstoffen en parabenen. Deze kleur geeft je echt een mooie glow aan je wangen. Minerale blushes zijn altijd enorm gepigmenteerd ook deze blush! Ik ben hier echt heel blij mee! Hier krijg je echt een natuurlijke blos op je wangen.

De Primer
Deze primer is licht en subtiel. Deze poeder kan voor of na de Foundation worden gebruikt en het voelt alsof je zijde op je wangen draagt onwijs lekker gevoel! De primer vindt ik echt goed aanvoelen en hij doet het ook goed op mijn huid.

Oogschaduw Mellow
Ook kreeg ik de oogschaduw Mellow opgestuurd. De oogschaduw zit in een klein potje wat ook onwijs lekker werkt met een kwastje. De diep donkere kleur vindt ik erg mooi en erg goed te combineren met andere kleuren.

De Resultaten
Ik ben onwijs blij met het resultaat! Ik moet wel zeggen toen ik de make-up aanbracht moest ik nog wel een aparte concealer gebruiken maar ik heb ook erge last van Acné. Je kunt ook een Concealer via Mineralissima kopen maar die zat bij dit pakket er niet bij. Het maakte niks uit ik heb een klein beetje ervan gebruikt dus het resultaat dat je ziet is alsnog met de producten van Mineralissima.

De producten van Mineralissima zijn allemaal full-size verkrijgbaar, of in sample potjes van 1 gram om uit te proberen.

Primer – full size 10 gr €14,00, tester 1 gr €1,80
Minerale Blush Blusher – full size 5 gr €11,00, tester 1 gr €2,25
Minerale Oogschaduw Mellow – full size 2 gr €5,95, tester 0,25 gr €1,25
Minerale Foundation – full size 10 gr €13,75, tester 1 gr €1,75
Kabuki Kwast – €9,95

Winnen!
Door de pagina van Mineralissima of van Mellaah te liken en een Reactie onder dit artikel achter te laten maak je kans op een setje van Mineralissima. Je ontvangt dan de Kabuki Kwast en een Foundation naar keuze!

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie