Laden...

natuurlijke tandpasta’s van Colgate natural fresh

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik een leuk pakketje van Colgate namelijk 3 nieuwe tandpasta’s die op de markt zijn.

Nou wilde ik natuurlijk direct aan de slag met deze tandpasta’s alleen zijn ze een-of andere manier blijven liggen. Zelf review ik altijd ‘direct’ een artikel zodra het binnen komt, maar toch wilde ik graag deze nieuwe tubes met jullie doornemen.

Colgate is een van de marktleiders qua tandpasta’s met de totale mondverzorging; je kunt ze wel kennen van hun mondwaters, tandenborstels en natuurlijk de tandpasta’s en ik neem er 3 met je door vandaag.

Je kent deze tandpasta’s waarschijnlijk van de reclames. Colgate komt met 3 natuurlijke tandpasta’s. Waar ze goed op inspelen natuurlijk, want elk grotere merk heeft tegenwoordig wel een natuurlijk product in hun assortiment zitten.

Colgate heeft een nieuwe formule ontwikkeld namelijk de ‘ Naturals Fresh ‘ Tandpasta’s geïnspireerd op de traditionele Aziatische tandpasta’s bevatten deze tandpasta’s natuurlijke extracten van zeldzame planten en mineralen. Klinkt goed zul je zeggen na het lezen van de persinformatie, maar werkt het ook?

De tandpasta’s hebben een Aloë Vera extract voor een fris gevoel in je mond. Ik ging direct aan de slag toen ik de tandpasta’s binnen kreeg en ik moet zeggen: het voelt anders in je mond maar het viel me eigenlijk wel mee, ik gebruik de producten nu iedere dag en het voelt goed aan. Nou moet ik zeggen toen ik de verpakking zag had ik eigenlijk grotere tubes verwacht ze waren dus eigenlijk kleiner van formaat.

Deze nieuwe Colgate tandpasta’s zijn o.a. te koop bij de Kruidvat voor een prijs van € 3,99 voor 75 ml.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie