Laden...

neon-kleuren voor het festivalseizoen van de Kruidvat

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Vroeger, had je van die sprays in elke haarkleur.

Dit vond ik helemaal geweldig als kind natuurlijk, vooral de glitterspray en natuurlijk roze.

Wist je dat de Kruidvat al sinds 1975 bestaat? Met meer als 15 duizend medewerkers en overal wel een winkel in het land, moet je de Kruidvat ook wel kennen als de ‘budget’ winkel qua verzorgingsproducten. En ik ben erg blij dat ik vandaag twéé producten uit mag proberen.

Zelf heb ik een Kruidvat bij mij om de hoek zitten. Zo kijk ik zeker 1 á 2 keer per week of ze iets nieuws hebben. Zo valt mij op dat de Kruidvat huismerk erg fijn op mijn huid werkt.

Maar vandaag.. kreeg ik iets leuks opgestuurd. Namelijk Neon-kleuren voor in je haar.

Kruidvat komt deze maand met Neon-haarsprays (Catch & Shine) in de winkels voor maar €3,49. Wat niet iedereen weet is dat ik ooit een kappersopleiding heb gevolgd. Wel meer voor mezelf, maar goed ik weet wel de basistechnieken. Toch is het leuk om af en toe met je haar te klooien.

Met deze Catch & Shine Neon Haarsprays geef je je haren een fluorescerend effect in je haar. Gelukkig is het uitwasbaar, en voor maar één keertje. Leuk om te proberen toch?!

Zelf heb ik ze geprobeerd en ik moet zeggen, hoe leuk! Perfect, voor tijdens de aankomende festivalseizoen; zelf ga ik dit weekend naar een festival toe bij mij in de buurt. Parkpop is de gratis-festival waar ik bijna ieder jaar wel te vinden ben. Gezellig naar verschillende muziek luisteren.

Zelf heb ik de sprays ook voor je uitgetest op mijn Instagram @mellaahnl voor the glow-in-the-dark effect. Ik ben om!

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie