Laden...

neon-nagellak collectie van de Hema

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Soms krijg je als blogger van die ‘onverwachtse’ pakketjes, erg leuk al zeg ik het zelf.

Vroeger vond ik dat ook zo leuk: wachten op die ene pakketje, net een cadeautje die je dan uitpakt. En vandaag.. vandaag kreeg ik een pakketje vol met de nieuwste nagellakjes van de Hema! Maar het zijn niet zomaar nagellakjes..

Altijd leuk pakketjes, maar ze zijn nog leuker als er echt iets inzit wat je blij maakt. In mijn geval zijn dat nagellakjes. Hema stuurde mij hun nieuwe Neon-lakjes op! Nu denk je: Neon? Ja! En ze geven ook echt licht. De lakjes zijn voordelig, net zoals je van Hema gewend bent. En ze geven je ook nog eens die zomergevoel. Wat wil je nog meer? Kijk dan vooral eventjes met mij mee.

Hema heeft 6 neon kleurtjes uitgebracht, wil je dus opvallen deze zomer? Dan zijn deze lakjes zeker wat voor jou. Zelf ging ik vandaag voor de paarse kleur, dan viel ik iets minder op dan met de andere 5.

Om de neon-lakjes goed aan te brengen moet je gebruikmaken van een Top & Basecoat. Als je dit niet doet kun je heel veel lagen aanbrengen zoals je wilt, maar het gaat niet zoals het hoort. Wel jammer! Want je moet gelijk ook de andere lakjes aanschaffen, gelukkig valt de prijs daarin wel mee dit noem ik onderaan het artikel.

Je moet voor deze lakjes eventjes de tijd nemen, maar als het eenmaal erop zit zijn de lakjes echt geweldig. Niet alleen omdat ik van de zomer hou, maar ook echt van deze nagellakjes zomerse gevoel krijg. De lakjes zijn wat mij betreft fijn in gebruik, en ik denk dat ik deze zomer niet meer zonder deze lakjes kan. Wie wordt er ook zo blij van Neon-kleurtjes? Ik in iedergeval wel.

En dat niet alleen Hema heeft dan ook echt een ‘standaard’ Hema prijs zoals ik dat dan noem: namelijk voor €3 kun je zo’n lakje al verkrijgen. En de top en base coat voor maar €2 dat noem ik nou nog reëel.

Ik vind het in iedergeval zeker waard. De nagellakjes zitten in een flacon van 11 ml. De lakjes waren al een tijdje te koop bij de Hema, maar Hema heeft ze dan ook ‘vernieuwd’. Er is niks mis met een update af en toe!

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg