Laden...

Netflix tips van mij van de laatste periode

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ik hou van Netflix, als ik me eventjes rot voel zet ik altijd eventjes een leuke serie aan.

Niet dat ik me erna dan beter voel: maar het is meer een soort van afleiding van het moment. Laatst schreef ik al mijn aanraders qua Netflix voor jullie op, vandaag probeer ik een aantal aanraders namens mij aan jullie te geven

Me verjaardag komt eraan, donderdag 31 augustus 2017. Deze donderdag dus: een of andere manier doet het me meer dan ik dacht. Ik ben serieus echt een beetje vermoeid, daarom liet ik ook mijn gastblogger twee dagen artikels schrijven. Dus deze aankomende week doe ik iets rustiger aan.. hopelijk begrijpen jullie het!

Mr. Selfridge

Ah, dit is zo’n geweldige serie. Toevallig heb ik vandaag de laatste aflevering zitten bekijken. Nou wil ik ook niet teveel spoilers geven: maar als je van ‘historische’ series houdt dan is het zeker wat voor jou. Het is eigenlijk niet echt een serie waar actie, of whatever in zit. Nee, je gaat met deze serie echt mee in een verhaal en een bepaalde flow die je pas begrijpt als je de serie bekijkt.

The Paradise

Met deze serie ben ik nog niet zo heel ver, maar ik heb me laten vertellen dat het lijkt op Mr. Selfridge: een winkel met een verhaal. Leuk om te zien hoe dat vroeger eraan toe ging!

Orphan Black

Het laatste seizoen (5) staat er nu op. En ik moet zeggen.. ik ben tevreden! Ik hou wel van een beetje actie: in het begin vond ik de serie ‘apart’ ik denk dat je het zo wel kunt noemen. Maar dat heb ik nou met ‘Netflix’ series: je wordt er echt in meegezogen!

Shadowhunters: Mortel Instruments

Naast Orphan Black is ook het laatste seizoen van Shadowhunters op Netflix online te bekijken. Je hebt ook die film van Shadowhunters: dit is eigenlijk het hele verhaal. Maar.. dit is de serie: en die vind ik toch nét iets spannender.

Volgen jullie een goede serie, op het moment?