Notitieboekje met Duck en Washi Tape

Vandaag heb ik weer voor jullie heel iets anders! Ik maak namelijk een DIY notitieboekje voor jullie. Ik kreeg een leuk mailtje om deze rollen washi tapes uit te proberen van: https://www.ducktape.de/ Dit is slechts een voorbeeld wat je kunt doen met Washi Tape. Dus je kunt hem zelf combineren. Lees snel verder!

Dit product is gekregen van Ducktape.de.

Het enige wat je bij deze DIY hoeft te doen is de leukste tape’s bij elkaar plakken en op het boekje en zo creëer je je eigen notitieboekje! Ik ben dol op notitieboekjes. Ik kocht altijd boekjes met leuke prints. Maar toen bedacht ik me opeens dat het veel leuker was om zelf een boekje te versieren met rollen washi-tape. Dit heb ik gedaan en ik gebruik het boekje al vrij lang met veel plezier. Maak je een fout dan is het geen ramp want met washi tape kan je er namelijk weer makkelijk af halen.

Ik heb mijn notitieboekje heel erg kleurrijk gemaakt. Maar het is natuurlijk helemaal aan jou om hem leuk te maken. Ik ging helemaal los met de Washi Tape (zie video hier beneden). Je kunt dit net zo goed met je (school)agenda doen. School begint weer dus dit is een hele leuke DIY. Het leuke is aan washi tape vind ik vooral dat je eindeloos kunt combineren en de leukste combinatie’s kunt maken. Ik had gewoon een simpel Notitieboekje van de Action liggen.

geef jou mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.