Laden...

Odorex deodorant tegen stress-strepen?

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ik kreeg laatst de vraag of ik wilde meedoen met de Odorex Test. Natuurlijk wilde ik dat, omdat ik vaak last had van witte strepen onder mijn armen.

En omdat als ik een paniekaanval krijg of niet in me vel zit aardig transpireer. Normaal los ik dit op met een normale spuit deodorant alleen worden mijn armen soms alleen maar meer ga transpireren.

Dit probleem heb ik al een hele tijd last van, daarom raakte ik benieuwd toen ik een mailtje kreeg van Odorex.

Ja een probleem kun je het wel noemen, als je transpireert ga je bepaald niet meer ervan in je vel zitten. Sterker nog: het kan je heel onzeker maken. Gelukkig is het bij mij niet zo heel erg, behalve dan in stress-situatie’s ( Angst, Spanningen, etc. ) daar krijg ik vaak mee te maken.

Als ik namelijk Stress krijg vraagt het niet alleen veel van je lichaam, je lichaam gaat dan in een soort overlevingsstad zeg ik altijd. Waardoor je ook er meer van transpireren.

Odorex: De Test

Ik kreeg dus laatst een mailtje voor een deodorant test wat vooral op de Dames is gericht. De Deodorant van Odorex ziet er namelijk vrij ‘Unisex’ uit, en ruikt ook normaal. Het gaat dus echt om de werking van de Deodorant. De Deo-stick want dat is het eigenlijk ziet er goed uit, echt hoe een Anti-Transparant eruit hoort te zien netjes en clean.

Heerlijk om te zien, de stick vind ik aardig fascinerend want als je de Deodorant rolt om de Anti-Transparant eruit te halen zie je Bubbels! Ik kan hier echt úren naar staren!

Ik gebruik de Deodorant nu 3 weken, goed genoeg om een Conclusie te trekken. En ja, ik transpireer veel minder, ik moet het eigenlijk testen in de zomermaanden. Omdat je dan helemaal transpireert. Maar: ik denk zeker wel dat de Deostick van Odorex goed werkt.

Ik vind het wel onwijs grappig om te zien hoe de Anti-Transparant uit de Deostick komt met bubbeltjes, wie vind dit ook zo interessant om naar te kijken? Ik in iedergeval wel!

De deodorant kun je nu ook zelf proberen

Ja je ziet het goed, je kunt de Deodorant nu ook zelf GRATIS proberen. Het enigste wat je moet doen is dit linkje aanklikken en alles invullen, en maak ook kans op één jaar lang gratis DEO!

€ 5,99 ,- o.a. hier te verkrijgen

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

3 reacties

maart 9, 2016
0

Dove Maximum Protectionisme vind ik prima.

maart 9, 2016
0

Klinkt heel goed! Ik ga hem ook eens proberen 🙂

maart 9, 2016
0

Bedankt voor deze tip! Ik ga er ook 1 bestellen!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: