Laden...

Oenobiol Silhouette Boost hoe gaat het nu ná de kuur?

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Het is alweer een tijd geleden dat ik een Oenobiol update gaf, daarom leek het mij een goed idee om een 8 weken update te schrijven. Want hoeveel weeg ik nu? En wat doe ik om af te vallen. Ik breng jou vandaag op de hoogte.

Ik heb vorige week mijn kuur afgerond en ik moet zeggen: ik heb letterlijk nergens last van gehad! Ik wil nu natuurlijk niet een afslankmiddel promoten maar een natuurlijk middel wel waarom? Oenobiol bevat wakame waardoor je natuurlijk je vet verbrand.

Nou moet ik zeggen dat ik soms een paar dagen heb overgeslagen, maar dat maakte voor de kuur (gelukkig!) niet uit. Verder hielt ik me netjes aan mijn voeding en sportte ik ook de laatste tijd steeds vaker. Maar hoeveel ben ik nu totaal afgevallen?

Precies vorig jaar woog ik 89 kilo: dit kwam mede door mijn PTSS waardoor ik alleen maar binnen zat en alleen maar aan kwam. Begin dit jaar woog ik 85 kilo (wat je in dit artikel kunt zien) toen ik met de kuur begon. In de 4 weken update woog ik: 83.7 en nu weeg ik..

80.2 kilo zonder kleding (81.8 met). Saaay whuuut?! Ik heb mijn gewicht totaal niet in de gaten gehouden maar vanmorgen schrok ik eigenlijk wel een beetje. Ik wilde graag 80 kilo wegen zodat ik onder de obesitas grens zou zitten.

Als ik eten bestel, bestel ik tegenwoordig taco’s wat niet al te slecht voor me is. En vandeweek heb ik na een jaar weer de normale frituurpan aangezet (gebruik normaal Airfryer) daarom had ik niet verwacht dat ik nu 80 kilo weeg.

In het verleden heb ik natuurlijk een eetstoornis gehad dus ik ben echt blij met mijn 80 kilo waardoor ik ‘gezonder’ door kan gaan.

Oenobiol werkt alleen als je ‘normaal eet’ door de wakame is het -400 kcal per dag. Als je dus meer gaat eten dan je mag hebben, werkt het middel niet. Let hier dus goed op.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie