Laden...

OLYMP overhemd van HemdvoorHem

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Een tijdje geleden schreef ik voor HemdVoorHem.nl een winactie. Dit viel zo goed in de smaak dat ik dit jaar een soort van ‘ambassadeur’ ben voor

HemdvoorHem en vaker voor hun mag en kan schrijven. Nou schrijf ik graag over goede en eerlijke bedrijven, daarom past HemdvoorHem zo goed bij mij en hoop zo ook mannen aan te spreken. Op zoek naar dé juiste overhemd? Kijk dan vooral eventjes mee.

Hemd Voor Hem is een online webshop die verschillende items voor de man verkoopt. Van heren truien tot aan accessoires eigenlijk kun je voor verschillende dingen terecht als je een voordelige herenwebshop zoekt. Hemd Voor Hem bestaat sinds 2010 met hun scherpe prijzen en een overweldigend assortiment hebben ze voor ieder wat wils: van ruitjes tot aan professionele strijkvrije overhemden.

Omdat ik een aantal keren producten van Hemd Voor Hem mag uitproberen koos ik ervoor om af te wisselen: ene keer mijn stiefvader (die wat gezetter is) en de andere keer me vriend (die juist heel erg slank is) zo kun je iedere keer een andere indruk krijgen wat Hemd Voor Hem allemaal te bieden heeft.

Uiteraard mocht ik wat uittesten én wist voor het eerst niet wat nou te verwachten. Want.. ik werd verrast. Meestal mag je als blogger zelf producten uitzoeken; nu was dat dus anders. Ene kant is dat ook wel leuk omdat je dan een eerlijke mening kunt geven op een product die je voor het eerst in je handen ziet. Ik kreeg uiteindelijk een strijkvrij overhemd, die ik graag met jullie doorneem:

Uiteraard geef ik mijn eerlijke mening over producten: zo ook mannenoverhemden nu zal je vast denken.. Huh maar je bent toch een vrouw?! Ja tuurlijk, maar vrouwen weten heel goed wat staat en niet staat. Daarom ging ik met een goed gevoel aan de slag.

Het overhemd die ik opgestuurd kreeg is van OLYMP een mannenoverhemden merk die ik gelukkig al kende. Zo kreeg ik een blauwe-geruite overhemd opgestuurd: met de maten van mijn stiefvader.

Toen ik hem binnen kreeg; ging ik eigenlijk direct aan de slag. Hij moest natuurlijk gepast worden.. Gelukkig kun je Hemd Voor Hem je boordmaten doorgeven, zodat je altijd de juiste overhemden of bijvoorbeeld stropdassen opgestuurd krijgt. Fijn!

Uiteindelijk paste de maat perfect en heeft mijn stiefvader een strak overhemd erbij. Deze overhemd kun je bijvoorbeeld naar een sollicitatie aandoen of naar een gelegenheid.

Wat ik ook zo fijn aan Hemd Voor Hem vindt is de levertijd: nadat je je bestelling hebt gedaan kun je hem de volgende dag al ontvangen. Daarnaast heeft Hemd Voor Hem gratis verzending en retouren.

Bevalt je bestelling dus niet, of niet de goede maat ontvangen? Kun je hem zo omruilen en ze hebben ook nog eens een fijne service. Eigenlijk net zoals alle andere grotere webshops online. Fijn dat Hemd Voor Hem ook aan de klant denkt.

Zoek je dus nog een fijn overhemd voor je man? Dan is Hemd Voor Hem een aanrader met hun voordelige mannenoverhemden.

Een mooie OLYMP overhemd net zoals mijn stiefvader kun je al verkrijgen vanaf € 29,95 via de webshop van Hemd Voor Hem.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie