Laden...

heb jij ooit nagedacht aan een stedentripje?

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Stedentripjes, superleuk althans zo denk ik erover.

Ik kan zelf namelijk nooit op een plek blijven, wekenlang bijvoorbeeld. Nee als ik een tripje plan ga ik het liefste naar verschillende steden. Nu mocht ik een artikel schrijven over de beste stedentripjes over heel de wereld, dus ik nam een aantal beste steden voor jou onder de loep.

Zelf schreef ik laatst een artikel over dingen die nog op mijn to-do lijstje stonden. Zo staat er op mijn lijstje dat ik heel graag nog een tripje naar London of New-York wilde maken, ieder zijn ding toch? Ook lijkt Duitsland mij heel erg fijn, het gekke is dat ik daar familie heb zitten. Ik wist van niks! Maar toch grappig om misschien te ontdekken.

Zelf ben ik echt zo’n persoon die graag dingen ontdekt, zelfs in Nederland! Zo zie ik graag (net zoals een toerist) oude panden, personen en verschillende museums. Ik hou gewoon van ontdekken van nieuwe dingen, nouja nieuw.. maar je begrijpt me wel!

London

Deze stedentrip stond natuurlijk al op mijn lijstje, maar schijnbaar stond het op meerdere lijstjes. Fijn dat ik niet de enige ben. Waarschijnlijk is het niet de fijnste plek voor mij om heen te gaan (Met mijn Angsten) maar.. Als ik iets wil ga ik er ook voor. Daarom kan ik niet wachten tot dat ik ‘ooit’ mijn dagje uit kan plannen en de Cultuur op te snuiven.

Parijs

Parijs is natuurlijk the place to be.. Maar na de aanslagen ben ik toch wel bang geworden. Laten we eerlijk zijn. Maar, als alles weer op controle is daar vind ik dit toch wel de plek om te bezoeken. Vooral omdat daar altijd wat te doen is, en om natuurlijk de Eiffeltoren te bezoeken én om natuurlijk het toeristje uit te hangen.. haha!

Berlijn

Zoals ik al in de inleiding vertelde, heb ik Duits bloed in me zitten. Er zijn natuurlijk heel veel stedentripjes die je kunt maken, zelfs in eigen land. Maar.. Soms heb je gewoon van die plekken (je bent er nog nooit geweest) maar een of andere manier heb je hier gewoon wat mee. Wie heeft dit ook? Ik denk dat ik hier niet de enige in ben! Daarom ontdek ik graag Berlijn, zo kun je er al met de Bus, Trein of per Vliegtuig Naartoe. Eigenlijk is Duitsland niet eens zo ver.. Zelf zal ik dus kiezen voor de Trein.

Geef een reactie