Laden...

op coachingsgesprek voor zelfvertrouwen en betere tijdsindeling

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik een leuk mailtje van: GORTcoaching.

Nou ga ik zelf voor mijn angsten naar een Psychologe, maar als ik wat coaching kon gebruiken doe ik dat. En ik ben laatst naar mijn aller-eerste afspraak geweest. Benieuwd naar de afspraak en mijn doelen? Kijk vooral eventjes mee.

Nu ik al een tijdje thuis zit en niet meer in mijn velletje zit, kwam deze coaching gesprekken mij wel eigenlijk goed uit. Ik wilde meer zelfvertrouwen dat was mijn hoofddoel. Nou heb ik zelf nog nooit coaching gesprekken gehad, ik wist niet wat te verwachten. Maar ik weet wel dat in landen zoals Amerika dit écht een ding is.

” Baat het niet, schaadt het niet. ”

En zo ging ik er ook echt heen, ik was vooral nieuwsgierig wat mij té wachten stond.

Ik maakte kennis met mijn coach. In mijn hoofd had ik van te voren al heel het gesprek meegemaakt: nou verliep het nog beter dan dat. Het verliep van het moment dat ik mijn coach zag direct goed en soepel. Het was echt een fijn gesprek, waar heel veel van mijn ‘problemen’ aan bod kwamen.

Nou heb ik sinds mijn jeugd last van Faalangst, dit is dan ook vroeger geconstateerd door een maatschappelijk werkster bij mij op school. Zelfvertrouwen krijgen is natuurlijk een groot ‘ding’ dit krijg je natuurlijk niet zomaar. En daarom moest ik de dingen aanpakken waarvan ik het meest last had:

Sinds dat ik met mijn trauma’s veel had meegemaakt is communicatie echt een ‘ding’. Ik kan de laatste periodes slecht communiceren. Althans zo voelt dat: ik stel mezelf niet echt voor en weet ook niet zo goed hoe ik dat moet doen. Terwijl in mijn gedachtes heel veel verschillende opties voorkomen. Ik leerde dan ook voor mezelf te spreken. En er werd me ook verteld: dat ik eigenlijk sterk in mijn schoenen sta, al heb ik het zelf misschien niet door.

Zelf wil ik alles ‘perfect’ doen.. ik denk dat het echt een vrouwenissue is maar toch. Mijn blog pas ik dan ook continu aan, en nu nog voelt het nog niet goed genoeg aan. Ik wil het nu nog steeds veranderen. Maar het heeft meer te maken met mijzelf en niet met mijn blog of wat anders.

Ik wil een eigen bedrijf starten, althans ik heb er in het verleden al eentje gehad. Hierdoor sta ik sinds toen minder sterk in mijn schoenen: ik wil mijn blog eerst perfect hebben en dat het goed loopt dat ik dan een echte bedrijf ‘weer’ ga starten.

Over mijn blog gesproken: ik ben heel slecht met het inplannen van de tijd. Soms werk ik aan mijn blog midden in de nacht, zelfs om 2 uur s ’nachts. Dit kan natuurlijk niet als ik voor het echt ga beginnen. Mijn coach gaat me dan ook helpen met het inplannen van mijn tijd. Het gaat nog niet perfect maar het gaat gelukkig steeds beter! Ook omdat hij me erover laat nadenken.

Wil jij ook een gratis oriëntatiegesprekje met een coach + cadeautje namens mij?!

GORTCoaching bied verschillende soorten coaching aan: in een Team of Individueel. Als je je aanmeld en je vermeld mijn naam, kun je ook nog eens leuk cadeautje krijgen. Doen dus.. op de website van: GORTcoaching kun je een gratis gesprek inplannen bij de coach naar keuze, ook in jou buurt.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg