Op een laag pitje

Ik heb weer zo’n tijd, het wordt weer winter dus ik zit weer niet lekker in me vel. Binnenkort moet ik afrijden niet dat ik niet aan me blog wil werken maar ik wil graag prioriteiten stellen. Ik probeer gewoon dagelijks te bloggen maar ik kan niks beloven. Je hebt het vast gemerkt vandaag is er niet om de vaste tijd een blog online gekomen ik had een rijles en gisteren de verjaardag van me moeder.

Ik kan het natuurlijk niet maken om mijn blog helemaal opzij te zetten, dat wil ik helemaal niet. Ik heb het van het begin af aan beloofd om elke dag te bloggen dus dat ga ik ook doen. Ondanks ik misschien kapot ben ik wil jullie niet teleurstellen! Ik zal even zeggen wat ik heb gedaan. Vandaag heb ik een rijles gehad, en een of andere manier voel ik me nu ziek worden. Dus dat wil ik niet helemaal niet hebben nu ik volgende maand moet afrijden.. ach ik ga door! ik moet wel.

Sorry voor mijn late blog guys, ik maak het goed! xo

Foto komt van Pixabay

#