Laden...

op zoek naar de juiste kleed bij Magazijnshopper

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Al een tijdje was ik op zoek naar een goede kleed.

Nadat ik mijn oude kleed had weggegooid omdat ik ‘vaak knoei’ 😉 probeer ik nu toch echt rekening te houden met mijn nieuwe kleed.

Laatst kreeg ik een leuk mailtje van Magazijnshopper.nl of ik wat leuks wilde uitproberen voor mijn blog. Leuk! Een interieur webshop. Nou was de keuze reus, dus erg moeilijk voor mij om te kiezen. Zo heb ik er letterlijk een paar weken over gedaan om een goede keus te maken. Toch is het mij geslaagd om iets leuks uit te zoeken.

Zoals jullie inmiddels wel weten hou ik van interieur artikels. Deze maakte ik in het verleden erg vaak, alleen heb ik deze verwijderd aangezien andere bloggers vanwege de foto’s problemen kregen.

Uiteraard wilde ik deze niet, gelukkig sloeg ik ze nooit op op de server. Toen ik laatst een nieuwe start maakte heb ik gelijk een schone ‘start’ gemaakt en heb ik alles opnieuw erop gezet. Is ook soms nodig, toch!?

Ah fijn! Jammer dat deze weg zijn maar tijd om een nieuw artikel te maken over interieur.

Nou zocht ik al een langere tijd een fijne kleed. Maar stonden er toch nog een paar andere dingen op mijn verlanglijst zoals eetkamerstoelen.

Nou was dit achteraf toch geen optie; aangezien mijn hond Lucca is overleden en dat toch nog wat kosten met zich meebracht. Dus koos ik uiteindelijk voor de kleed!

Gelukkig maar, want ik ben erg blij met mijn keuze.

Deze kleed maakt mijn kleine ‘huisje’ helemaal af. Erg fijn!

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie