IMG_7186
IMG_6713
IMG_7066
IMG_6607

Aangenaam kennis te maken.

Ik ben het meisje achter de blog: Mellaah.nl. Ik ben 23 jaar (geboren op: 31-08-1994) ik schrijf op Mellaah.nl elke dag over beauty, lifestyle en fashion en persoonlijke onderwerpen. Sinds mijn 15de maak en ontwerp ik website’s voor bedrijven en particulieren. Verder hou ik me ook erg bezig met Fotografie.

Sinds mijn 15de heb ik last van Angstaanvallen. Vooral in drukke winkelcentra’s krijg ik meestal een aanval. Sinds mijn 18de heb ik er ook PTSS bij gekregen door een trauma wat ik heb opgelopen. Ik heb er mee leren omgaan, maar moet alles wel aanpassen ik kan niet zomaar naar buiten gaan. Het beheerst mijn leven. Ook schrijf ik hier vaker over, ik blog over eigenlijk alles wat mij als vrouw blij maakt.

Facts About Me…

 

  • Sinds mijn 15de heb ik last van Hyperventilatie, sinds me 16de kreeg ik pas last van Paniekaanvallen ik had toen nog géén Angststoornis (iedere dag een aanval) op m’n 18de kreeg ik PTSS door een trauma.
  • Ik ontwerp al meer als 6 jaar websites, maar heb sinds begin 2018 mijn hobby opgegeven voor mijn blog.
  • Ik heb een hond genaamd Lucca en woon alleen met hem.
  • Ik heb een lange tijd op Jazz ballet en Jazz en Moderne dans gezeten, wat ik heel erg leuk vond om te doen.
  • Ik heb last van Psoriasis zo’n beetje heel mijn leven doordat ik vroeger was aangereden door een scooter.
  • Op m’n 15de ben ik mijn aller-beste vriendinnetje verloren Jennifer.
  • Ik ben nog nooit naar het buitenland geweest, behalve België. Ik wil nog heel graag naar Londen of New York.

Wat ik wil bereiken.

Ik blog over alles wat mij inspiratie geeft dat kan ook bijvoorbeeld interieur zijn. Ik schrijf ook over Persoonlijke onderwerpen ook omdat ik last heb van Angstaanvallen en PTSS waardoor mijn dagelijks leven anders is dan andere heel veel meiden kunnen hier zich in vinden omdat ik niet de enige ben die er last van heeft.

Ik vindt het leuk om dingen zelf te maken denk bijvoorbeeld hier aan: DIY’s, Receptjes, en Tips. Ik wil graag mensen inspireren dat je wat van je leven moet maken vooral voor de pubers van tegenwoordig het is niet allemaal makkelijk en daarom vindt ik dat iedereen vrolijk moet blijven maak niet uit wat er gebeurd.

Dit wil ik dagelijks ook uitstralen met mijn blog, niemands leven is dagelijks hetzelfde: daarom wil ik met mijn blog iets anders uitstralen dan andere bloggers met een bepaalt onderwerp doen. Ik ben geen Magazine met heel veel onderwerpen, néé mijn blog heeft letterlijk alles maar ik blijf wel persoonlijk. Ik wil gewoon voor iedereen beschikbaar zijn: zelfs mannen.