Laden...

over waar ik bang voor ben

mellanie-persoonlijk

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ik zou wel een heel lijstje kunnen maken waar ik dan wel niet bang voor ben. Door mijn angststoornis ben ik overal wel angstig. Hoe zou het later gaan? Wat als ik nu in me eentje naar de stad zou gaan? Wat als ik morgen er niet meer ben.. Was ik maar net zoals andere mensen die wel alles aandurfde! Dan hoefde ik nergens me zorgen over te maken.

Ik zou zo een lijstje kunnen maken. Ik ben vooral bang in Grote groepen, en drukte die om me heen. Als je nu tegen mij zal zeggen zullen we naar de stad gaan? Zal ik er nog eens 2 keer goed over nadenken en dan ga ik het liefs niet gelijk maar de dag erna, want uitstellen ben ik goed in. Misschien weet ik ook wel dat het leven niet zo eng is als mijn gedachtes denken.

”Je moet gewoon loslaten zeggen ze”
Ik denk hier niet bij na, en misschien ben ik ook wel heel eigenwijs en luister ik alleen naar mezelf.

Mijn lijstje waar ik allemaal bang voor ben

  • Grote groepen
  • Drukte om mij heen
  • Mensen die te veel vragen
  • Dat ik iets moet doen tegen me zin in
  • Als iemand voor mij deur staat
  • Verandering
  • Dat ik flauwval en/of vandaag doodga

En zo kan ik het lijstje nog wel volmaken.. Ben ik de enige die zo denkt? Mijn gedachtes zijn af en toe heel raar kon ik ze maar veranderen. Was ik maar net zoals andere. Maar misschien ben ik wel als andere maar soms denk ik gewoon heel raar. Weetje waar ik het meest bang voor ben? Dat ik er morgen alleen voor sta.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.