Laden...

over wat ik al heb bereikt

mellanie-persoonlijk

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Het is alweer een tijdje geleden dat ik over mijn angsten schreef.

Zo schreef ik laatst over mijn To-do list qua op vakantie gaan. Nou wil ik dit nog steeds uitvoeren, maar hoe gaat het de laatste tijd nou met mij? En wat houdt mij bezig.. Vandaag meer over: Mij!

Nou ben ik totaal niet egoïstisch, nee totaal niet. Maar ik praat gewoon niet graag over mijn angsten. Ik weet niet.. het is misschien iets te persoonlijk. Dat is ook een van de redenen dat ik met het vloggen ben gestopt, waar ik overigens wel weer mee verder wil gaan.

To-do lijstje voor aankomende periode:

Lay-out optimaliseren – het is eigenlijk totaal nog niet hoe ik het wil hebben. Het voelt nog niet goed, zodra dat in orde is gaat het met mijn artikels ook vele malen beter.

Beter in mijn vel gaan zitten – sinds het weekend ben ik (alweer) ziek. Ja! Ik had laatst ook de griep te pakken.. en ik heb er nu weer een. Fijn! Ook omdat ze nu met werkzaamheden in mijn huis bezig zijn, ik kan niet douchen of naar een normale WC. Uhum, totaal niet fijn als je koorts heb. Overigens staan ze 3 dagen op-een-rij voor mijn deur om 07:00 totaal niet een tijd om wakker te worden. Althans met een griep dan..

Verder met mijn studie – Ik heb laatst mijn studie weer opgepakt. Alleen, heb ik het zó druk met mijn blog.. ik kom er eigenlijk niet aan toe! Ik moet mijn tijd echt beter indelen: en dat is ook direct een dingetje voor op de To-do lijstje.

Tijdsbesteding / Planning – Ach, soms zit ik avonds laat nog eventjes aan mijn blog te werken. Zo is het nu 22:35 nou is het soms zó erg dat ik obsessief nog tot 2 uur nachts aan het werk ben. Althans ik moet het binnenkort wel als werk zien.

Op vakantie – nou ben ik nog nooit op vakantie geweest.. lees dit artikel. Daarom staat er dit jaar of volgend toch echt een kleine vakantie op de planning. Ik moet het toch ooit proberen?!

Afvallen – Ik moet echt weer afvallen, helaas ben ik te veel aangekomen. Omdat ik blog zit ik vaak thuis: dus ik beweeg bijna totaal niet. Nou heb ik pillen gehad die ik vandeweek ga uitproberen, en over ongeveer 2 weken op mijn blog het resultaat te zien is!

Blij zijn – Ik krijg heel veel. Maar het voelt niet alsof ik daarom echt blij kan zijn. Hiermee zit ik nogal..

Wat ik de laatste tijd heb bereikt

Heel veel producten – De laatste tijd krijg ik té veel producten opgestuurd: het wordt gewoon teveel. Ik ben daarvoor heel erg dankbaar, echt. En ik review ze allemaal!

Artikel in de Metro – Zie in de Media bovenaan in mijn menu. Ik heb o.a. de laatste tijd samengewerkt met de Metro (Krant) en de CosmoGirl! Waarom voelt het zo onwerkelijk.

Er zijn dus een aantal dingen die ik laatst heb bereikt, en wat ik nog wil doen. Nou kan ik een aantal dingen zijn vergeten, dit bedoel ik nou.. ik ben op en ziek. Ik ga dus nu mijn bed in.