Laden...

Tongschrapers tot verschillende Mondverzorgingsmiddelen ik testte het uit!

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Een tijdje geleden kon mijn andere blog een leuk mailtje, ik nog mond verzorging uittesten ik kreeg een grote doos opgestuurd dit was natuurlijk voor mijn Hond bedoeld. Nu kreeg voor mijn eigen blog van dezelfde webshop mijn andere naam ook zo’n leuke pakket opgestuurd. Dit keer was het voor mezelf bedoeld nu hou ik zelf ook van hygiëne dus het komt altijd goed uit. Vooral nu ik op mezelf ben is het handig dat ik een blogger ben, zo hoef ik verzorgingsproducten bijna nooit te kopen. Hoe fijn? Benieuwd naar het pakket dat ik kreeg? Lees dan eventjes verder..

Deze producten zijn gekregen van Oxyfresh.

Van mondwater  tot tandenborstels

Laatst kreeg dus een leuk pakket opgestuurd toen ik de doos kreeg hartelijk doos direct open, ik was benieuwd wat er allemaal inzat vooral de dingen die niet kende vond ik heel erg interessant. Ik ging dus direct op onderzoek uit en kan wel snel achter dat het zeker interessante producten zijn. Ik geef zelfs een tongschraper iets wat totaal nooit heeft heb gebruikt. Nou ben ik altijd wel op mijn hygiëne gesteld en daarom ben ik ook zo blij met deze producten. Last van tandenknarsen? Kijk eventjes verder.

De producten bevatten Zink en bevatten geen gebitsonvriendelijke ingrediënten waardoor ik ook nog is goed voor je gebit is. Ook zijn de producten speciaal ontworpen voor mensen die bijna iedere dag wel een slechte adem hebben eigenlijk dus chronisch. Over mensen die regelmatig last hebben van aften kunnen bij deze producten zeker baat hebben, zelf leuk ook last van aften eens in de zoveel tijd. Dus ik ben zeker blij met deze producten die ik opgestuurd heb gekregen, nu moeten ze alleen nog werken. Daarom ging direct op onderzoek uit, en je ondervindt je mijn bevindingen. Benieuwd wat ik hiervan vind? Lees dan eventjes verder..

 

img_5984

 

Oxyfresh Mondwater & Tandpasta

Mijn eerste ging aan de slag met de eerste twee eerste producten en dat is de mondwater samen met de tandpasta. De mond water samen met de tandpasta helpen beide tegen een chronisch slechte adem, een droge mond en tandsteen en zelfs ontstekingen in de tandvlees werken deze producten goed voor. Eigenlijk werken de producten goed voor je gebit, zelf ging ook aan de slag met deze producten het werkt al vrij snel dat ze heel goed werken als mond verzorging. Zoekt dus nog goede mond verzorging? Dan zou ik zeker even kijkje nemen op de website van Oxyfresh waar je deze producten kunt bestellen.

 

Links & Prijzen:

Link: Oxyfresh Mondwater 500ML / € 15,00

Link: Oxyfresh Tandpasta / € 15,00

img_5985

Tongschapers / Flossen

Zelf hoor ik van de tandarts dat je af en toe je gebit moet flossen, dit schijnt goed te zijn voor je gebit. Waar ik ook benieuwd naar was als de tongschraper die ik erbij kreeg, zelf nooit zoiets geprobeerd dus ik raakte al snel benieuwd. Overigens ziet de verpakking er goed uit, door een ringetje gehaald kan worden. Onze tongschaper te gebruiken, moet je eerst daarmee beginnen daarna kun je pas je gebit poetsen. Zelf vind ik het fijn werken maar ik zou niet iedere dag gebruiken, de instructie daarbij zit werkt fijn en daarom wordt ook goed uitgelegd wat je moet doen.

 

img_5989

 

Sensodine Tandenborstel

Om eerlijk te zijn had ik al eigenlijk een tandenborstel nodig, en daarom kwam deze tandenborstel goed gelegen. De tandenborstel die ik eerst had hij poetste te hard en het werkt gewoon niet fijn. Toen ik aan de slag met deze nieuwe tandenborstel merkte ik al heel snel verschil hij is zachter maar poets ook veel beter. Zelf wil je nooit te zacht poetsen maar ook niet te hard en deze tandenborstel zitten net tussen in wat voor mij heel fijn werkt. Ik ben blij met mijn nieuwe Tandenborstel en kan voorlopig ook niet meer zonder.

Voor meer informatie kijk op de site van Oxyfresh

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.