Laden...

Palmer’s gentle exfoliating facial scrub

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst schreef ik dit artikel voor Drogistplein.nl. Hun houden nu een winactie voor jullie! Dus lees snel verder… Een goede huidverzorging vind ik heel belangrijk. De scrub cream zit in een handige tube, die je gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen en dus ook ideaal is voor de vakantie.

Door cel vernieuwing verlies je dode huidcellen, en schadelijke invloeden van buitenaf en blootstelling aan UV-stralen versnellen dit proces. Je wilt namelijk niet dat je huid minder goed kan ademen met al die dode cellen op je huid! Scrubben zorgt er dus voor dat velletjes en dode huidcellen verdwijnen. Het laat je huid stralen en je huid zal er zachter en gladder aanvoelen.

Op de achterkant van de verpakking staat dat deze gezicht scrub je huid grondig, maar op een zachte wijze reinigt. Hierdoor wordt al het vuil en de dode huidcellen van je gezicht verwijderd. Het bevat Aloë Vera en Cocoa & Shea Butters dat een vochtvasthoudend effect heeft en je huid helpt te hydrateren. Het is de bedoeling dat je de cream op een vochtig gezicht aanbrengt en zachtjes aanbrengt.

Zoals ik al eerder zei zit de scrub cream in een handige tube al zeg ik het zelf! Hij is wit achtig van kleur en bevat kleine zwarte bolletjes. Bij het aanbrengen van de scrub op mijn hand komt er gelijk een ontzettend lekker, frisse geur op mij af. De geur lijkt heel erg op de geur van de andere producten van de Palmers echt heerlijk!

Hij is erg fijn deze scrub, lekker zacht voor je huid en ideaal om in je reiskoffer te doen en overal mee naar toe te nemen! Hij ruikt heerlijk, hij ziet er leuk uit en het allerleukste is dat hij lekker goedkoop is! Hij is €9,69. bij Drogistplein.nl

Link: Palmers Cocoa Butter Formula Exfoliating Facial Scrub 150 gram

WIN DEZE FACIAL SCRUB VAN PALMERS!

Het leukste is nog wel dat ik deze Facial Scrub van Palmers mag weggeven. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een reactie achter te laten waarom je graag deze Facial Scrub van Palmers wilt winnen. De winnaar wordt woensdag bekend gemaakt (24 juni) , Heel veel succes!Update: Winactie is gesloten!  

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

6 reacties

juni 23, 2015
0

Ik doe graag mee.Lijkt me een heel fijn middel. En ik kan het wel gebruiken. 😉

juni 21, 2015
0

Heel erg leuke winactie, ik doe graag mee ! Ben al langer benieuwd naar de producten van Palmers aangezien ze niet in België verkrijgbaar zijn (die geur klinkt altijd zoooo heerlijk !).

juni 13, 2015
0

Ik doe mee! Lekker om mijn huid zacht te houden en mooi de zomer door te komen 🙂

juni 12, 2015
0

Ik doe zeker mee, met dit weer is een scrub erg belangrijk dus zal ik het zeker kunnen gebruiken!

juni 12, 2015
0

Dat klinkt goed! 😀 Doe graag mee voor deze fijne scrub!
Fijn weekend, groetjes ilsiee

juni 12, 2015
0

Ik ben altijd bang dat scrubs voor het gezicht pijn doen aan mijn gevoelige huidje, maar zo'n milde scrub klinkt goed! Zou deze graag uitproberen!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: