Laden...

perfecte sneaker voor de vrije tijd van Hummel

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ik ben echt een sneakermeisje, althans vroeger hielt ik er minder van maar tegenwoordig draag ik het iedere dag.

Het zit simpelweg gewoon erg lekker, vooral als ik eventjes naar buiten moet voor mijn hond Lucca dan is het fijn om fijne schoenen te dragen. Laatst ontving ik een mailtje via mijn PR-bureau of ik een paar schoenen van Hummel wilde ontvangen, natuurlijk wilde ik dat!

Natuurlijk ga ik niet bij alles akkoord, maar nieuwe sneakers kon ik gewoon niet laten ontgaan. Wie draagt er net zoals mij ook zo graag sneakers? Ik ben benieuwd.

Waarschijnlijk ken je dit bekende merk wel, zo niet stel ik je graag voor aan dit Sportmerk.

Origineel is Hummel Duits dit zul je eigenlijk niet zeggen, ook omdat het helemaal niet Duits klinkt althans dat vindt ik. Zelf heb ik ook Duitse roots zoals ze dat zeggen (voor je het niet wist!).

Hummel is een groot merk die je wel naast Adidas en Nike kunt zetten. Hummel is gespecialiseerd in meerdere sporten zoals: voetbal, handbal, basketbal, rugby, cricket en volleybal. Zelf zocht ik nog fijne sportschoenen, maar ging deze keer voor schoenen die je ook fijn buiten kan dragen.

Omdat ik de kans kreeg om een mooi paar uit te zoeken, koos ik voor een standaard model die overal goed bij staat. Mijn oog viel direct op dit paar:

Het is een standaard model met een dikke zool, ik vond een dikke zool fijner en het staat ook nog eens leuk. Deze zool is ook fijn tijdens de winter de kou komt er niet doorheen, en dat heb ik de laatste dagen wel gemerkt.

Ze zitten erg lekker om de hiel, en daarom kreeg ik gelukkig ook geen blaren. Óók heb ik al meerdere complimenten over deze schoenen gehad en zelf vindt ik ze ook helemaal geweldig, ik val op.

De kwaliteit van de schoenen is erg stevig, ter vergelijking met andere sneakers die ik heb zijn deze ter vergelijken met All Stars (van Converse) voor degene die begrijpen wat ik bedoel, deze schoenen zitten voor dagelijks gebruik erg lekker.

Deze sneakers zijn online te koop bij o.a. Zalando of in een gespecialiseerde sneakerwinkel.

DIAMANT HIGH RISE SUEDE Sneakers laag € 89,95

Heb jij sneakers van Hummel in je collectie?

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg