Laden...

perfecte teint met de ETOS

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik al een tijdje ETOS Friend, wat ik met alle plezier doe uiteraard.

Deze maand komt de ETOS weer met een leuk pakketje: een paar producten die in het teken staan van ‘de perfecte teint’ als ik de persinformatie bij dit pakketje lees ik dat het de ‘matching’ kleuren moeten zijn die ik een tijdje geleden heb doorgegeven.

Nou vind ik het persoonlijk altijd moeilijk om de juiste foundation kleur uit te kiezen, dus zal dit pakketje de perfecte kleuren bevatten? We zullen zien.

Het fijne aan ETOS Friend zijn is dat ik maandelijks de leukste pakketjes opgestuurd krijg, maar ook omdat ik echt ETOS ‘fan’ ben.

Als ik daadwerkelijk niet ergens achter sta, promoot ik de producten ook niet. Ik vind dat de review ook niet geloofwaardig over komt als ik er niet achter sta. Het fijne aan de ETOS is, is dat ze ook hun producten verbeteren die zie je aan hun ‘nieuwe look’. Vandaag review ik de box van: September.

Ik neem vandaag 3 nieuwe producten met jullie door: Matte Finish Foundation, Highlight Powder en Blush Powder. Eigenlijk de basic dingen die wij vrouwen bij ons hebben. Ik ben in iedergeval benieuwd!

Matte Finish Foundation – 4,99

Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje met wat mijn kleur ‘foundation’ is. Nou! Ik heb persoonlijk echt moeite met de juiste kleur te kiezen.. normaal neem ik altijd de ‘beige’ foundation maar die verschilt per merk ook altijd. Nou moet ik zeggen dat deze foundation een goede dekking geeft.

Meer dan ik eigenlijk had verwacht. Nou moet ik eerlijk bekennen dat deze kleur goed dekt, maar een te lichte kleur voor mij is. Maar voor de winter is hij perfect, aangezien ik bleker ben dan in de zomer. Wie heeft hier ook zo’n last van?

Highlight Powder – 3,99

Nou ben ik echt gehecht aan mijn ‘highlight’ powder van een ander merk, de vraag is dus werkt deze highlight powder hetzelfde? Nou de ETOS heeft goed zijn best gedaan want deze Highlight Powder heeft me een echte glow. Dit had ik eigenlijk niet verwacht, sterker nog voor die prijs vind ik hem erg lijken op de duurdere merken die ik in het verleden heb gehad.

Blush Powder – 3,99

Om het af te maken is een Blush Powder natuurlijk perfect om te hebben. Nou werkt deze Blush Powder voor mij erg goed, het enige is dat je al snel ‘te veel’ op doet. Dus altijd even ‘ af teppen ‘ voordat je het op je gezicht doet.

Welke basic producten heb jij altijd in huis, of mee onderweg?

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie