Laden...

perfecte zachtste zijden kussensloop van Silk Heaven

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Vandaag review ik een Zijden Kussensloop, maar niet zomaar een kussensloop.

Deze zijden kussensloop ervaart je echt beter te slapen. Vroeger sliep ik altijd op zijde, maar toen ik ouder werd deed ik dit steeds minder. Dus ik was super benieuwd hoe pure zijde ook alweer voelt, ik weet wel dat je haar er niet meer statisch wordt en zelfs beter gaat zitten!

En mijn haar kan op dit moment wel zijde gebruiken. Ik kreeg de 100% zijden kussensloop opgestuurd van Silk Heaven.

Ik kreeg de kussensloop opgestuurd van Silk Heaven, een webshop met verschillende soorten kussens: Satijn, en Zijden Kussenslopen. Ik kreeg een Zijden kussensloop opgestuurd. Wat me al direct opviel is dat de kussensloop onwijs zacht was.

Heerlijk zacht! Net of je een babyhuidje tegen je huid aanhoudt, een gek gevoel. Als je Satijn en/of Zijden ooit heb aangevoeld weet je al direct waar ik over praat. Ik kon uit verschillende maten kiezen: een normale kussensloop, of voor een hele grote kussen. Ik besloot gewoon voor de kleine te gaan omdat ik op dit moment geen grotere kussen heb. Bovendien, kan ik heerlijk ermee slapen. Je krijgt een zijden kussen samen met twéé soorten wasmiddels die speciaal zijn gemaakt voor de kussensloop.

Silk Heaven is ontwikkelt door Mirna, de directeur van Silk Heaven. Zei staat achter natuurlijke materialen, en achter kwaliteit. Silk Heaven is een Nederlands bedrijf, bovendien verkopen ze niet alleen kussenslopen maar ook beddengoed.

De naam Silk Haven, zonder de e. ‘Haven’ betekent in het Engels `Veilige plek, oase` In een bed kun je altijd heerlijk ontspannen, en Mirna staat hier ook echt achter en dat vind ik supergoed.

De zijden kussensloop, voelt lekker zacht aan. En ik heb er zelfs al een nachtje mee geslapen, me haar is zelfs niet meer statisch! Ik vind het zijden kussensloop van Silk Heaven goedgekeurd. De kussenslopen die in de webshop van Silk Heaven staan vind ik persoonlijk helemaal niet duur, want voor kwaliteit betaal je nou eenmaal! Ik heb een witte bed, dus het past er perfect bij. Bedankt Silk Heaven voor de mooie zijden kussensloop, ik ben erg tevreden.

100% Zijden kussensloop Wit – Rits / €26,95 Link

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

6 reacties

maart 26, 2016
0

Dit is een fijne tip, ik slaap al een tijd op een zijden kussensloop en dat is echt heerlijk voor mijn krullen. Ik heb er maar één dus zou fijn zijn om er nog eentje te hebben voor als deze in de was is. Stiekem krijg ik soms ’s nachts ineens de behoefte om te switchen naar een katoenen kussen, toch iets koeler, dus slaap ik met twee kussen hihi!

maart 27, 2016
0

Haha, ik herken het probleem! 🙂

maart 26, 2016
0

ze zijn echt heerlijk ik heb nu mijn rode erop zitten!

maart 26, 2016
0

Rood is ook erg mooi!! 🙂

maart 26, 2016
0

Ik heb al zoveel goede berichten gehoord over kussenslopen van zijde! Toch spreekt het mij niet helemaal aan, misschien door de prijs denk ik! Toch vond ik je review erg leuk om te lezen!

maart 26, 2016
0

Ik vind het goed werken! 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: