Laden...

Pop Music Wisdom don’t talk just kiss

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik een ‘Wijze Muziek’ boek opgestuurd. Nouja, het is eigenlijk geen echte boek.

En in dit artikel leg ik je uit waarom! Ik hou van dit soort ‘boeken’ het laat je echt nadenken over verschillende muzieknummers.

Het is meer een bundel met verschillende muziek quotes. Soort van ‘mini-posters’ in een boek verwerkt. Het leek mij leuk om te hebben, en mijn de uitgever kon mij nog een exemplaar opsturen. Ik ben benieuwd, vooral omdat ik niet weet wat te verwachten. En het is het zeker waard om dit artikel verder te bekijken.

Soms kun je in een artikel niet veel vertellen, als een product goed is en de foto’s goed zijn. Zie je heel goed waarom ik zeg dat het voor ‘zichzelf’ spreekt. Fijn! Ook vind ik de prijs fijn: voor € 17 kun je bij meerdere boekhandels dit boek verkrijgen, overigens ook online.

Het is het zeker waard om dit boek in je collectie te hebben, en je kunt natuurlijk een aantal muziek quotes in een fotolijstje doen en ophangen bijvoorbeeld in de WC. Althans, dat vind ik een goede plek om de quotes terug te lezen.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg