Laden...

Print jou foto op hout met Fotoophout.nl

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Canvassen, Plexiglas, Aluminium en Foto op Hout. Tegenwoordig heb je voor ieder wat wils.

Zelf mocht ik zo’n twee jaar geleden een foto op hout uitzoeken. Om een goede impressie te geven had ik foto’s van mijzelf erop laten afdrukken.

Natuurlijk wilde ik geen foto’s van mijzelf in me huis hebben. Dus besloot ik deze aan mijn ouders te geven. Mijn moeder vond dit een mooi cadeau dat ik tegenwoordig boven haar bed hang. Tja, daarom had ik echt niet gevraagd haha!

Laatst kreeg ik een leuk mailtje van foto op hout of ik weer iets leuks wilde afdrukken op hout. Natuurlijk wilde ik dit.

Foto op Hout is een bedrijf die gespecialiseerd is in foto’s te laten bedrukken in dit geval hout. Zo kun je deze net zoals mij met een whitewash effect met en/of ophangsysteem een foto op hout maken.

Maken ze gebruik van verschillende houtsoorten; vurenhout, ayoushout, steigerhout en multiplex. Of Bamboe en Berkenplex houtblok. Zo kun je je schilderij op hout zo uitgebreid mogelijk maken zoals je dat wilt.

Het fijne aan FotoopHout.nl is hun kwaliteit, service en professionaliteit. Zo controleren ze alle foto’s of ze wel goed worden afgedrukt. Je merkt dat hun producten met aandacht zijn gemaakt en kun je nu bestellen en over vijf dagen je bestelling al in huis hebben. Hoe fijn is dat?

Nou weten jullie inmiddels dat mijn hond Lucca is overleden. Toen ik het mailtje kreeg om een Foto op Hout af te laten drukken, leefde mijn hond nog. Aangezien mijn huis vol met mijn lieve hond hangt, en ik altijd Lucca bij me draag leek het mij deze keer goed om iets anders uit te zoeken.

Zelf heb ik heel veel verschillende foto’s / canvassen in mijn huis hangen samen met mijn familie, vrienden en kennissen. Maar mijn vriend nog niet. Daarom leek het mij deze keer een goed idee om een afdruk daarvan te laten maken bijvoorbeeld van een leuke herinnering.

Zo ben ik laatst naar Blijdorp geweest. Superleuk natuurlijk. En gelukkig helpt mijn vriend mij ook bij mijn angsten. Wij maken amper foto’s samen, en als we foto’s maken staan we er allebei er ‘apart’ op. Een doet de ogen dicht, de ander staat er leuk op. Wie herkent zich ook hierin? haha.

Nou kun je online makkelijk via een tool je afdruk zien. Nou had ik een bepaalde maat toegestuurd gekregen, maar ben qua maten nooit echt goed. Ik weet nou nooit welke maat de perfecte maat is.

Ik weet niet of ik hier de enige in ben? Gelukkig, kon ik via deze tool ook zien hoe hij eruit zal zien op hout. Superfijn als je net zoals mij geen idee hebt. Je moet bij hout ook goed de uitsparingen in het hout in de gaten houden zo krijg je niet ineens een half gezicht.

Je foto wordt in deze online tool gecontroleerd. En kun je hem zelf kleiner of groter maken; alles is aan te passen. Hoe fijn?!

Je kunt je foto op hout zo groot en zo ‘duur’ maken zoals jij dat wilt. Gelukkig zijn ze in mijn ogen ook nog eens voordelig. Deze Foto op Hout is verkrijgbaar voor € 125 ,- inclusief ophangsysteem en whitewash effect. En je krijgt echt waar voor je geld, plus een leuke herinnering voor aan de muur.

Zelf vindt ik mijn Foto op Hout erg leuk staan bij mijn interieur, aangezien alles bij mij van grijs-hout is. Ik ben blij!

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie