Laden...

PTSS terugval?

mellanie-persoonlijk

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Nu het meer dan twee weken geleden is dat ik een persoonlijke blog deelde, werd het wel eens tijd om weer eens te delen over mezelf. Nou praat ik niet vaak of genoeg over mezelf vooral het laatste tijd dan dat ik de laatste tijd slecht in me vel ben gaan zitten. Ik heb super veel last van me ptss, en ik kon eigenlijk amper weer buiten. Waardoor het komt weet ik niet heel precies maar omdat ik graag mijn dagboek met jullie deel praat ik graag met jullie over mijn leven in dit artikel. Ben je dus benieuwd? Kijk dan even verder..

Ja ik vind het moeilijk om te zeggen, dat ik eigenlijk gewoon weer terugval heb.. ik zit er erg mee ik sluit mezelf je op een huis althans ik moet natuurlijk wel de hond uitlaten en verder ga ik alleen naar buiten wanneer boodschappen nodig heb. Dat betekent niet dat ik helemaal niet naar buiten kom maar ik vind dat ik toch wel meer kan dan dat.

Waarom? Kan ik eigenlijk niet precies zeggen. Ik weet niet of hoe ik dit moet voorwoorden. Ik zit gewoon niet lekker in mijn vel en het lijkt wel alsof ik een griepje onder de leden heb. Ik wil ze graag zoveel misschien wel teveel.

Zojuist tagde een vriend van mij weer in een artikel van dagblad dat lady gaga last heeft van ptss. Het komt veel vaker voor dan we denken er zijn heel veel mensen die hier last van hebben zonder dat we het merken. Neem nou bijvoorbeeld mij: naast mijn ouders kijk ze echt heel weinig mensen tegen me op, vrienden van vroeger zien me niet eens meer zien me gewoon niet staan. Ze hebben me laten vallen wanneer ik ze nodig gehad, en eigenlijk heb ik ze nog steeds nodig. Ik zal niet zeggen dat ik vroeger fout heb gemaakt want dat heb ik wel maar laten we eerlijk zijn niemand is perfect.

Nee dit artikel maak denk ik alleen maar aan één ding te zijn heel veel mensen in Nederland die het moeilijk hebben misschien wat moeilijker dan ik en als je in zo’n situatie zit als ik, is het misschien wel heel moeilijk om de uit te komen. De enige persoon waar ik nog op kan vertrouwen is mijn moeder en mezelf dat is misschien wel de harde realiteit.

Ik heb het best moeilijk op dit moment dat zeg ik heel eerlijk. Ik ga namelijk iedere seconde gedachte zou me hoofd dat ik vanalles moet doen, zelf werk ik natuurlijk niet maar ik word wel aan het werk gezet althans nu niet maar dalijk wel ik maak me er zelfs nu al druk om het enigste wat ik het leukste vind om te doen op dit moment is om te bloggen. En ik hoop natuurlijk dat dit ook bedrijfje gaat worden uiteindelijk daar streef ik gewoon naar.

Omdat ik nu wat minder naar buiten ga nu het winter is, geef ik de moed sowieso niet op ik blijf wie ik ben en ik hoop je alleen maar sterker uit door te komen. Zelf ga ik niet meer naar Psychologe daar ga ik in januari weer naartoe dit komt omdat de Psycholoog bij mij in de buurt al over hun budget heen was of ik moest smeken bij de zorgverzekeraar maar hun konden weinig aan doen.

Hoe kan je iemand met PTSS niet behandelen maar goed ik zet me er wel weer overheen…

Hopelijk gaat het volgend jaar weer wat beter met me ik wil graag weer gaan afvallen omdat ik aardig wat ben aangekomen en daardoor ook niet in mijn vel zit.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.