Laden...

Publicaties

Uitgelichte Publicaties

Hieronder zie je een kleine collectie uit de publicaties die over Mellaah zijn geplaatst.

Url-links verwijzen naar een externe website.

CosmoGirl! Tijdschrift

Ik heb in de CosmoGirl! gestaan met mijn 3-pagina verhaal over mijn paniekstoornis en wat ik wilde bereiken. Dit was November 2018.

Metro Nieuws Online

Ik werd voor de Metro (Krant en online) gevraagd om een interview. Telefonisch heb ik dit dan afgelegd, om zo andere mensen té helpen met hun angsten. ” Open-up week: maak psychische klachten bespreekbaar ” – een week waaraan verschillende BNN’ers meedoen.

VICE Blog

Een grote Nederlandse blog (minstens 2 miljoen volgers op Social Media!), heeft mij vermeld in een artikel. Supertrots! En hier vind je het artikel op Vice.com. Ben jij ook zo iemand die meer om anderen geeft dan zichzelf of ben je het beu altijd te doen wat anderen zeggen? Doe dan eens iets wat jij echt wilt. Geef eens veel geld uit. Houdt (sic) een Netflix-marathon in je eentje, eet een hele blok chocolade op… Het kan van alles zijn. Ook met vrienden.

RTL Nieuws Online Magazine

Ik sta met een artikel over Lucca (mijn hondje) op het RTL Nieuws website: https://www.rtlnieuws.nl/magazine/artikel/3740311/lang-leve-max-en-zijn-baasje-een-hond-houdt-je-gezond Dit wordt er over Lucca de Hond verteld: ” Mellanie Frerichs (23) uit Rijswijk durft eindelijk weer naar buiten dankzij haar Cavalier King Charles-spaniël Lucca (4). ‘Dankzij Lucca ben ik van mijn angsten af. ”

Westwing Website

Op de blog van Westwing, Westwing is een groot merk waarmee ik een samenwerking heb gehad in 2015. Ze vroegen mij om hun blog te promoten een stukje te schrijven over wat ik nou zou doen bij een ”girls night” met meerdere grote bloggers. Ik vindt hem erg leuk geworden! Link: https://www.westwing.nl/girls-night-in/

ING bank YouTube

Ik sta met mijn hond Lucca in het filmpje van de ING Bank op Centraal Station van Den Haag.