Even een momentje voor jezelf..

Soms heb je van die momenten, je zit er even helemaal doorheen of je blijft gewoon een ‘dagje’ thuis. Heerlijk is het dan om even een momentje voor jezelf te nemen, een momentje die iedereen zo nu en dan nodig heeft. Ik mocht laatst een aantal producten van BigGreenSmile reviewen, en ik kreeg van mijn PR-bureau 3 heerlijke chocolade repen opgestuurd tijd dus om een momentje voor mezelf te nemen! En vandaag neem ik je mee in mijn ‘momentje’

Laten we praten..

Sommige mensen kunnen heel goed over iets heen stappen, en sommige mensen blijven erover nadenken. Het laatste ben ik, ik denk te veel na op dit moment gaat het niet perfect totaal niet goed eigenlijk. En ik ben eigenlijk gewoon niet ‘perfect’ en ik heb niet het ‘perfecte’ leven.. helaas ik heb ook zo mijn kuren. En mij zit iets dwars.. ik wil heel graag sporten, leven, leren, bloggen en meer maar het lijkt alsof ik het mezelf niet gun. Niet gunnen dat het op dit moment best goed in mijn leven gaat, maar wel veel angst nog heb.

Hieronder zie je de producten die ik opgestuurd kreeg:

 

img_5769

img_5765

 

Ik start mijn dag met.. Pukka Cleanse Detoxthee!

Ik kreeg naast Make-up ook Thee opgestuurd ik koos hier zelf voor, omdat ik heel erg benieuwd was naar de werking. In de Pukka Thee zit brandnetel, venkel en Aloë vera verwerkt waardoor je een betere huid krijgt. En een betere huid zit ik nu zeker op te wachten, ik heb een Acné huid de laatste tijd (waar ik me onwijs voor schaam) en ik weet niet waardoor. Met deze thee hoop ik dat eigenlijk weg te krijgen, iedereen droomt toch van een mooie gezonde huid?

De Brandnetel en paardenbloem die erin zitten verwerkt zorgen voor het verzorgen van je huid, een betere huid.. nu kan ik er eigenlijk alleen nog maar van dromen. De Venkel en pepermunt die er ook in zitten zorgen voor een heerlijke smaak, de pepermunt die erin zit vindt ik heel erg lekker. Ook zit er Aloë Vera in verwerkt een ingrediënt die je steeds vaker terug ziet, maar wel goed werkt in verschillende producten.

Dit product is 100% biologisch, en is zelfs vegan. Wat ik zo goed vindt aan het product is dat het Cafeïne vrij is, omdat in de meeste Detox-thee altijd Cafeïne zit verwerkt en hier niet het geeft altijd een gekke smaak. En nu met de pepermunt vindt ik het juist best lekker smaken. De Detox-thee moet 5 minuten trekken zodat je daarna de smaken heerlijk proeft. Ik ben overtuigd!

Link & Prijs

Pukka Cleanse Thee met 20 zakjes / € 3,50 ,- / Link BigGreenSmile

 

img_5771

img_5773

 

En sluit na de thee af met.. een heerlijke Chocoreep

Bij de thee hoort natuurlijk een koekje, helaas zijn deze koekjes niet al te goed voor je maar af en toe hoor je jezelf te verwennen en daar hoort een heerlijke chocoladereep bij! Althans zo denk ik erover, zolang je het niet iedere dag doet vindt ik het wel best. De chocolade repen die ik opgestuurd kreeg zijn de beste chocoladerepen die ik tot nu toe geproefd heb.

De chocoladerepen kopen van Barry & Bernard en hebben zo hun eigen smaken. De chocoladerepen zijn gemaakt van heerlijke Belgische cacao, en hebben zo hun eigen smaak. De chocolade zit om een chunky biscuit wat het koekje wat mij betreft helemaal af maken. Deze kleine chocobiscuits vindt ik persoonlijk erg lekker voor bij de Thee of Koffie. Heerlijk te combineren dus! Ik vindt ze heel erg lekker, dus wat mij betreft zijn ze goedgekeurd.

De repen zijn verkrijgbaar bij AH to go, lunchrooms, koffiecorners, speciaalzaken en on-the-go locaties door heel Nederland. Overigens staat Broderick’s niet verantwoordelijk voor de verrukkelijke gevolgen die zich met zich meebrengt. Haha!

Link & Prijs

Broderick’s Chocoladerepen / € 2,99 ,- / Link Albert Heijn

Neem jij een momentje voor jezelf? Zo ja, hoe doe je dat? Laat het me weten!

 

#, #, #, #