Recept: Tagliatelle met Garnalen en Cremé Fraiche

Vandaag maak ik een lekkere recept voor jullie namelijk: Tagliatelle met Garnalen, Cremé Fraiche en Spinazie. Een manier hoe ik het van me tante die vroeger in de horeca werkte heb geleerd. Vroeger maakte ik altijd Tagliatelle met bijvoorbeeld Hollandse garnaaltjes, of Zalm dit kan ik ook zeker aanraden.

De producten zijn zelf gekocht.

Ik ben echt super excited hoe jullie dit artikel gaan vinden. Ik hou ervan om me eigen gang te gaan en dingen te doen die ik leuk vindt. Een van die dingen is: Bakken en koken. Ik ben geen held. Maar ik ken wel recepten die waarschijnlijk jullie niet kennen. Waarschijnlijk kennen jullie dit recept al het is namelijk: Tagliatelle.

Het kan zijn dat je het misschien in een andere vorm heb gezien, of je kende dit recept al. Laat het vooral achter in de reactie’s! Ik lees het graag terug..

Ingrediënten
4 nestjes Tagliatelle
Grote Garnalen
Cremé Fraiche ( 1 a 2 blikjes )
Gewassen Spinazie
Hamblokjes
Kaassaus
Sterren *****
hoofdgerecht
3/4 personen
710 kcal voedingswaarden
15 min. bereiden
Tip: Neem de zak met de Groene en de Witte Tagliatelle

Dit is mijn eerste recept die ik met jullie deel. Vindt je het voor herhaling vatbaar laat het dan achter in de comments!

Bereiden
In wok 3 eetlepels olie verhitten. Garnalen ca. 3 minuten op hoog vuur bakken. Pel daarna de Garnalen goed óf koop een zak met al gepelde Garnalen dat scheelt het halve werk. Dan roer je de Crème fraîche door garnalen roeren en saus door en door verwarmen. Dan voeg je de uitjes en hamblokjes toe. Daarna voeg het zakje kaassaus toe om op smaak te brengen. Zo wordt de saus heel romig van textuur. Warm ondertussen een diepe pan op het vuur met de helft aan water. Zodra de water gekookt is voeg je de Tagliatelle toe en daarna voeg je bij de Tagliatelle een klein beetje olijfolie toe. Tagliatelle over drie á vier borden verdelen.

IMG_4748

IMG_4749

IMG_4750

IMG_4751

IMG_4752

IMG_4753

IMG_4755

IMG_4756

IMG_4757

Me hondje houd me ook in de gaten ondertussen

IMG_4758

IMG_4760

IMG_4761

Willen jullie meer recepten zien, of bakken met mellaah? Lijkt je dat leuk?

geef jou mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.