Laden...

reinig je huid goed met Lavera

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Sinds ik acne-vrij ben zorg ik er ook voor dat mijn huid goed schoonmaak.

Vandaag kreeg ik een cleansing-gel van Lavera opgestuurd. Die honderd procent natuurlijke producten verkoopt. Ze zorgen ervoor dat hun producten biologisch en plantaardig geproduceerd worden. Zo ook mijn cleansing-gel.

Zoals ik opmaak van de verpakking is Lavera een Duits budget-merk, die hun producten zelf produceert. van Teelt tot productie.

Zo zijn al hun producten vrij van synthetische geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, sulfaten, parabenen, siliconen, minerale oliën, plastic deeltjes, hormoonverstorende stoffen, GMO’s en paraffine. Zelf heb ik ooit een blush gehad van Lavera die heel erg zacht voor mijn huid was. Dus ik ben erg benieuwd wat ik vandaag opgestuurd kreeg.

Gelukkig letten ze er ook op dat al hun producten geschikt zijn voor alle soorten huiden: gevoelig, vet, droog.

Ik raakte al direct benieuwd bij het lezen van de inleiding. Aan de slag dus met het product dat ik opgestuurd kreeg.

Deze cleansing-gel bevat Aloë Vera en Jojoba olie die je huid ook nog eens verzorgd tijdens het schoonmaken van je gezicht. Daarnaast irriteert het me eigen huid niet, ook erg fijn. Het voelt erna super-zacht en fijn aan. Ik ben om!

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie