Laden...

Remescar de creme voor tegen de donkere kringen

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik een leuk mailtje van Viata: een webshop die ik persoonlijk zelf nog niet kende.

Toen ik eenmaal op onderzoek uit ging, bleek het om een ‘online apotheek’ te gaan. Nou wist ik nog niet wat ik precies zou krijgen.. dus hielden ze het nog eventjes spannend!

Viata is een online apotheek die eigenlijk door hun ruime assortiment de klassieke apotheek wil overtreffen.

Zoals ik in de inleiding al zei hebben ze een ruim assortiment van Diëten tot Baby’s en voeding, eigenlijk kun je voor verschillende merken (die je niet altijd in de normale apotheek vind) verkrijgen. Zoek je dus nog dat ene crèmepje? Kijk dan eventjes in hun webshop: waarschijnlijk slaag je daar wel.

Nou kreeg ik een crème opgestuurd speciaal voor de wallen. Nou ben ik zelf 23, en heb ik heel af en toe na een lange nacht met nachtmerries (door mijn PTSS) maar natuurlijk heb ik van mezelf nog een jongere huid. Zelf testte ik het product dan ook pas uit toen ik echt slecht had geslapen: dan krijg je pas echt het effect. Aan de slag dus…

Nou is deze crème bedoeld voor mensen die overdag last hebben van donkere kringen onder hun ogen ook wel kraaienpootjes genoemd. Nou ben ik wel zo’n vrouw die van crèmepjes houdt en alles graag uit test: dus ging ik maar direct aan de slag.

De crème is oranje van kleur: niet te vergelijken met een concealer. Deze crème kun je dan ook onder je make-up gebruiken, waardoor je foundation ook nog eens beter pakt.

Ingrediënten: plantsiliconen, kleimineralen, fytosachariden en geconcentreerde glucosidedeeltjes.

Ik ben tevreden over het product: het zorg daadwerkelijk voor een frisse look. Maar deze look is wel voor even als je het alleen als crème gebruikt. Als je daarna je make-up gebruikt merk je daadwerkelijk wel het verschil.

Remescar Kraaienpootjes is verkrijgbaar voor een leuk prijsje voor: € 26,36 met nu een korting van 12 procent.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg