Laden...

resultaat na vier weken Oenobiol Sillouhet

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik een leuk mailtje; nou krijg ik als blogger vaker leuke mailtjes maar soms denk je.. ah dit merk past heel goed bij mij.

Nou ben ik dit jaar ambassadeur geworden van het merk.. Oenobiol maar wat houdt dat precies in? En wat zijn mijn resultaten van de eerste 4 weken? Ik vertel het allemaal in dit artikel.

Oenobiol is een vitaminemerk die ik eigenlijk al een hele lange tijd uit wilde proberen. Nou wilde het zo zijn dat mijn PR-bureau mij een leuke mail stuurde of ik voor één jaar lang oenobiol Ambassadeur wilde worden. Nou was ik al meer als een jaar ETOS-ambassadeur maar dit jaar ga ik dus vaker schrijven over.. Oenobiol. Maar wat houdt het merk precies in?

Waarschijnlijk heb je ze weleens in een reclame voorbij zien komen: vitamines voor jong en oud met schoonheid die vanbinnen zit. Wat ik zo fijn vind aan oenobiol is dat ze ‘aparte’ vitamines hebben: zo zit niet alles-in-een potje maar alles los van elkaar.

Zo wilde ik al een tijdje afvallen: ik weeg veel te veel en kom alleen maar aan met al dat chocolade dat ik naar-achteren-werk. Daarom wilde ik heel graag de Silhouette boost uitproberen die ik vaker in reclames voorbij heb zien komen. Zou het echt werken?

Nou heb ik meerdere afslankmiddelen ooit uitgeprobeerd en daarmee kreeg ik het jojo-effect. Gelukkig is Oenobiol eerlijk en werd ik geadviseerd om de kuur 3 maanden lang uit te proberen voor het beste resultaat. Daarnaast ging ik ook aan de slag met Autobronze tint; die mij een zomers kleurtje belooft. Ik ben benieuwd!

Oenobiol maakt gebruik van natuurlijke middeltjes zoals Kurkuma die in de Autobronze zitten, tomaten en groot afrikaantjes. Met één tablet per dag krijg je een klein tintje.

Na een week zag ik daadwerkelijk het verschil nou zal je vast wel zeggen: zal wel. Maar ik ben van mezelf heel erg bleek, ik moet zo-nu-en-dan echt even naar een zonnebank. Maar de zonnebank heb ik tijdens de kuur overgeslagen voor het beste resultaat. Nu heb ik voor mijn doen een tintje: zo lijk ik niet ziek zonder mijn make-up. Fijn! Naast Autobronze tint was ik vooral heel erg benieuwd naar Silhouette boost:

In de Silhouet boost zit wakame waardoor je natuurlijk je vet verbrand. Nou ga ik er niet vanuit dat ik afval van dit product (je moet natuurlijk wel gezond eten cetera) maar wel een mooier figuur. Dankzei de Wakame in de Silhouette boost val je per dag – 400 calorieën af.

Nou zag ik online meerdere reviews staan dat het product niet zou werken. Je moet natuurlijk de kuur wel meer al 3 maanden volhouden en het is – 400 calorieën dan is natuurlijk niet de bedoeling dat je naast je ‘normale eetpatroon’ meer gaat eten dan helpt het product namelijk niet.

Nou wilde ik eigenlijk jullie al direct inlichten dat ik aan de kuren begon: maar ik dacht met zo’n artikel niet veel informatie te geven of het daadwerkelijk werkte. Nou moet ik de Silhouette boost natuurlijk meer als 3 maanden slikken maar na vier weken ben ik van 85 kilo (ochtends zonder kleding) na 4 weken: 83.7 (avonds en mét kleding).

Ik ben sowieso al heel erg blij met de resultaten maar ik heb me natuurlijk zonder en mét kleding gewogen dus het kan maar zomaar zijn dat ik minder weeg overdags.

Ik heb me tussendoor niet gewogen, dus dit was een totale verrassing dat ik toch nog was afgevallen ondanks ik eigenlijk normaal toch wel wat snoep naar achteren had geschoven. Ik ben dus erg blij! Ik kan niet wachten om de resultaten na 8 weken, en 12 weken te delen (einde kuur). Yay!

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

3 reacties

[…] ik alleen maar binnen zat en alleen maar aan kwam. Begin dit jaar woog ik 85 kilo (wat je in dit artikel kunt zien) toen ik met de kuur begon. In de 4 weken update woog ik: 83.7 en nu weeg […]

februari 28, 2018
0

Vraagje , krijg je geen hartkloppingen van de silhouet boost?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: