Review: aan de slag met het.. Simba Matras!

Voldoende nachtrust is goed voor het baasje maar ook voor Lucca zelf. Mijn hond Lucca kan gewoon niet zonder slapen, het liefste doet hij dat dan de hele dag door. Een matras is dus van belang. Nou zag ik de laatste tijd van de Facebook-advertenties voorbijkomen van Simba. Nou mocht ik er eentje uittestten, en vandaag neem ik hem graag met jullie door.

Dit product is gekregen van Simba.

Simba

Simba is dé online matrassen specialist, die ik persoonlijk kende van de reclames op het internet en TV. Het is een hybride matras dat traagschuim met pocketvering, synthetische latex en koudschuim combineert en het ontvangt voortdurend 5-ster recensies van zowel consumenten als pers. Het matras past zich aan naar het lichaam, waardoor je heerlijk ligt. Simba heeft inmiddels meer als 1 miljoen matrassen (!) verkocht (bron: website Simba) en hebben een Fabriek in Amsterdam. Simba ontvangt voortdurend 5-ster recensies van zowel consumenten als pers.

100 nachten proefslapen

Het fijne aan Simba is dat er 100 dagen retour garantie geldt: bevalt het niet? Dan schaadt het niet. Bovendien kun je de doos gewoon weggooien, de bezorgers zorgen dan dat het matras zorgeloos wordt meegenomen.

Belangrijk voor een goede nachtrust

Ik heb zelf last van PTSS (Posttraumatische stress stoornis), waardoor ze vaak wakker ligt en ligt te draaien. Zo is het voor haar belangrijk dat het matras goed ligt, zodat ze goed kan uitslapen als ik een gebroken nacht heb.

 

 

Simba matras

Simba wilde dé perfecte matras creëren, en ik moet zeggen: het is ze gelukt hoor. Nou zal het misschien aan mij liggen maar ik moet eerlijk bekennen dat ik zelf niet een matras online zal bestellen. Tot dat ik filmpjes voorbij zag komen: waarbij je het matras in een simpele doos zag zitten. Zo wordt het je ook nog eens makkelijk gemaakt! Daarom ben ik gaan twijfelen om toch een matras te gaan kopen. Het kan toch nog eens leuk zijn!

Nou heb ik laatst al een boxspring-bed gehad voor mijn blog. Nou gunde ik mijn ouders een matras. Mijn ouders wonen een straat verder en daarom kan ik als ik op bezoek ben heerlijk gebruik maken van hun nieuwe matras.

Levering

Nou werd het matras de volgende dag (na bestelling) geleverd in het huis van mijn ouders. Met een Track & Trace code van PostNL kon je de bestelling ook nog eens makkelijk volgen. Zo kwam de matras helemaal vanuit London, en was het de volgende dag al in huis. Wat fijn!

Het matras

Mijn ouders hebben een bed van 160 x 200 cm. Zelf hebben wij een grotere maar verschil moet er wezen héh (;-)). Het wordt geleverd in een grote doos en voordat ze er zijn ontvang je nog netjes een berichtje. Het matras zit vacuümverpakt waardoor het in een normale doos past.

Aan de slag

Uiteraard pakte wij (Lucca, Mellanie en Peter = stiefvader) de grote doos direct uit. We waren zo benieuwd! Vooral omdat ik al een aantal filmpjes had bekeken: waar het matras zichzelf oppompt natuurlijk wilde wij dit effect ook eventjes zien. Het geeft een beetje zo’n raar gevoel als je het matras van heel dun tot dik ziet veranderen. Apart om te zien! Daarnaast raad Simba aan om eventjes 5 a 6 uur te wachten tot dat hij volledig is opgeblazen.

Prijs, kwaliteitverhouding

Goede prijs/kwaliteit maar meer als een van de meest geavanceerde matras op de markt. Het is een hybride matras met: 2500 pocketveren, een laag visco traagschuim, een laag Simbatex (synthetisch latex), een laag HR-koudschuim. Het is dus niet zo maar een matras, daar zit dus veel slaaptechnologie in. Het is vergelijkbaar met de beste matrassen van Auping en Tempur. Het Hybrid matras van Tempur kost rond de €2800.

En?!

Mijn ouders sliepen al meer als 6 jaar op hetzelfde matras, eigenlijk twee omdat de ene al niet meer lekker lag. Zonde! Want het geeft je ook nog eens rugpijn. Zo vertelde mijn stiefvader mij dat als hij had geslapen op de oude matrassen, de volgende dag rugpijn had. Wat een verschil toen hij op de Simba Matras lag. Hij heeft heerlijk geslapen.

Toen ze het matras binnen kregen, wat we dus ook hadden gefilmd. Maakte ik uiteraard gebruik van de situatie. Wat een fijn matras! Wil je het liever niet lezen?

Heb jij je slaap nodig? Of kun je na een paar uurtjes al wakker worden?

geef jou mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.