Mijn (stief)vader ging aan de slag met.. sokken!

Als blogger krijg je de leukste pakketjes opgestuurd. Nou doe ik het niet alleen, soms helpen mijn ouders of kennissen mee met het testen van de producten. Ik deel namelijk graag mijn pakketjes zodat ik niet alleen mezelf blij hoef te maken. Zo kreeg ik laatst een ‘klein’ pakketje van Hemd voor Hem, een bedrijf waar ik al eerder pakketten van heb gekregen.

Dit product is gekregen van HemdvoorHem.nl.

Persoonlijk

Laatst testte ik met mijn ex-vriend de Polo’s van HemdvoorHem.nl, ik zeg ex-vriend omdat het uit is vlak nadat ik de blogpost online zetten. Daarom ga ik graag aan de slag samen met mijn stiefvader met alle pakketjes en probeer ik te kijken of ik een ander testpersoon kan vinden. Ik vind het namelijk wel belangrijk dat jullie, mijn volgers verschillende personen te zijn krijgen met; verschillende maten zodat ik een goede impressie aan jullie kan laten zien.

HemdvoorHem.nl

HemdvoorHem staat niet alleen bekend om hun polo’s en overhemden maar zo verkopen ze ook; stropdassen, truien, ondergoed maar ook sokken die ik vandaag voor jullie mag uitproberen samen met mijn stiefvader. Het fijne aan HemdvoorHem.nl is, is dat je je bestelling in een mooie doos geleverd krijgt. Zo krijg je altijd een strijkvrije product opgestuurd. Ze staan ook wel bekend om hun merken: Lacoste, Arrow, OLYMP, Calvin Klein en Eterna eigenlijk kun je voor heel veel dingen terecht, tegen een lage prijs.

Wat kreeg ik opgestuurd?

Ik kreeg sokken van Calvin Klein en Schiesser opgestuurd, deze 2-verschillende sokken neem ik graag met jullie door:

 

 

Calvin Klein

De cotton rich sokken van Calvin Klein komt in een verpakking van twee. Deze twee sokken hebben een geruite patroon, dat niet alleen zakelijk gedragen kan worden maar ook onder een pantalon. Mijn stiefvader vind het merkje op de sok: ‘CK’ erg mooi staan, en zelf kan ik hem alleen maar gelijk geven.

Schiesser

Zelf kende ik het merk nog niet, maar wat ik niet wist is dat ze letterlijk van alles verkopen in hun eigen webshop. Terugkomend op deze: vooral zachte sokken kan ik alleen maar zeggen dat ze overal wel onder passen. De perfecte sokken dus!

 

Kende jij HemdvoorHem.nl al?

geef jou mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.