Laden...

rijke body creme van Kneipp met olijven

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ken je die rijke body cremes die heerlijk ruiken?

Kneipp beweerd weer iets nieuws uitgebracht te hebben, één crème die je huid heerlijk verzorgd. Dat is nou net wat ik nodig had, want ik had precies op dit moment een droge huid! Nou moest deze nieuwe crème natuurlijk wel werken.. Daarom ging ik direct aan de slag toen ik hem binnenkreeg. Heb je dus ook een droge huid of het moment?

Het verschil tussen Body Crèmes en Body Lotions of Huidolies

Soms leer je daadwerkelijk ook iets van de informatie die bij het product zit. Zo las ik dat in een Creme meer natuurlijke oliën zit verwerkt en vol zit met anti-oxidanten. Een Crème is wat rijker dan andere Lotions of Olies, en werkt dan ook beter op de droge huid. Natuurlijk verkoopt Kneipp verschillende producten, en heeft voor ieder wat wils. Als je wat meer over de producten wilt weten, kun je via de website van Kneipp heel veel Tips & Tricks vinden.

Body Crème met Olijven?!

Als ik aan Kneipp denk, denk ik aan een heerlijke wellness. Met deze inleiding heeft Kneipp hun nieuwe Body Crème geïnspireerd. Dat beloofd al veel goeds lijkt mij. Kneipp verzorgd normaal altijd je huid goed, nu hoop ik dat deze Body Crème dat ook precies heeft. Daarom hoop ik dat Kneipp hun belofte ook waar maakt, een of andere manier twijfel ik daar ook niet aan. Toch neem ik je mee, kijk hieronder wat ik van deze nieuwe ‘Crème’ vindt:

In deze Creme zitten natuurlijke olien verwerkt namelijk: Argan olie, Wonderboomolie (voor een gezonde huid), olijfolie, en marulaolie die een therapeutische werking heeft op de huid.

Dit merk ik dan ook vrijwel direct: De crème is werkelijk rijk en voedt de huid erg goed. Zoals je van Kneipp gewend bent ruikt het echt heerlijk, en gelukkig is deze nieuwe Body Creme dan ook niet al te duur. Zo is hij al verkrijgbaar voor € 9,99,- voor 200ml begin April (dus vanaf nu!) in verschillende drogisten of online.

Zoals je al ziet heeft Kneipp de beloftes ook echt waargemaakt. En ik ben dan ook erg tevreden met mijn nieuwe aanwinst, over goede producten valt eigenlijk weinig te zeggen. Waarom? Als er niks op aan te merken is, en alleen maar pluspunten heeft hoef ik eigenlijk niet veel meer te zeggen.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg