Laden...

rimpel-tegenhouder van de Kruidvat

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Zelf gebruik ik iedere dag een dag en nachtcrème. Heerlijk om me huid s ochtends en avonds te verwennen met een heerlijke crème.

Dat is fijn! Nou gebruik ik ook zo nu en dan een Serum vooral tijdens de zomer. Omdat ik dan toch geen rijke crème nodig heb. En vandaag kreeg ik er eentje opgestuurd en neem ik hem met je door.

Nou kreeg ik een Serum van de Kruidvat opgestuurd die werkt tegen het krijgen van rimpeltjes. Nou ben ik nu nog veel te jong, zal je denken ik ben zelf twee en twintig. Maar.. niks is minder waar.

Wist je dat je nu al je rimpeltjes kunt verminderen. Voorkomen is beter dan genezen zeggen ze. Daarom neem ik je graag mee met het reviewen van deze serum.

Deze serum geeft me echt een glow op mijn gezicht, zoals je wel kunt zien, nu ik ziek ben verzorg ik mijn huid helemaal goed. Nu mijn huid droog wordt voelt het voor mijzelf niet lekker aan. Nou werkt deze serum mij heel goed, en zit ik er ook aan te denken om vaker dit soort serums te gebruiken.

Of we echt onze rimpels alvast kunnen tegenhouden, weet ik niet want ze zeggen het. En praatjes vullen geen gaatjes lijkt mij. Maar een goede serum of crème is nooit verkeerd. Zolang je je huid maar goed verzorgt, ondanks je misschien last hebt van een probleemhuid. Je huid is je alles, en zolang je dat goed kunt verzorgen.

Het product trekt snel in, en werkt heel erg fijn voor mijn huidje. Hierboven zie je dan ook echt dat je echt een fijne glow krijgt van het product. Ik had op dat moment een droge huid, omdat ik ziek ben en ik zag er direct ‘beter’ uit. En dat sprak mij erg aan. Daarom ga ik zeer zeker deze serum vaker gebruiken, en ik raad hem aan iedereen aan.

Kruidvat Skin Science Wrinkle Reducing Serum 20 ML € 4,99 ,-

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg