Laden...

rimpeltjes tegengaan met Paula’s Choice Eye Resist Gel

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Nu ga je me waarschijnlijk gek vinden, maar ik gebruik dagelijks serums om rimpels tegen te gaan.

Nou heb ik nog een vrij jonge huid (23 jaar) dus qua rimpels nog niks echt te bekennen. Nou heb ik wel last van lijntjes die ik de laatste tijd zie, klinkt gek maar deze serums werken er echt bij. Ik vind het fijn om ergens vroegtijdig erbij te zijn, zo past de uitdrukking: hoe eerder, hoe beter echt bij mij. En voorkomen is beter als genezen toch?

Laatst kreeg ik een Anti-Age Gel opgestuurd van Paula’s Choice, zoals je wel aan mijn blog kunt merken hou ik de laatste tijd echt van Paula’s Choice.

Waarom? Omdat ik laatst ergens een interview las met Paula zelf waarbij ze zei dat ze geen wonderen verkoopt, maar wel producten die iets met je huid doen. Ik hou zelf echt van eerlijke mensen, eerlijke mensen die vertellen waarop het staat zo ook Paula’s Choice dus.

Normaal probeer ik deze producten altijd uit bij mijn ouders, en familieleden maar.. omdat ik hoorde dat het ook goed is voor de wat jongere huid bedacht ik me: waarom probeer ik het niet zelf?

Tijdens de dagelijkse routine ondervinden wij vaker wallen, of donkere kringen en kun je door een ongezonde levensstijl al vroegtijdig rimpeltjes krijgen. Dit is natuurlijk niet te vergelijken met de rimpels als je ouder bent. Toch ga ik graag de uitdaging aan!

Deze Anti-Age Eye Gel is voor iedere huidtype, donker of lichte huidskleuren hoeven dus niet uren op zoek te gaan naar dé juiste Gel, Serum of Crème fijn om te weten.

Wat zo goed is aan deze Anti-Age is dat het een Eye Gel is, en goed werkt tegen donkeren kringen en plekjes en dus ook rimpeltjes onder de ogen. Nou zie je als je ouder wordt eerder aan je wallen onder je ogen hoe oud iemand is, dan de rimpels zelf. Daarom is een fijne onder-oog gel erg fijn.

Naast deze fijne kenmerken van deze ooggel, geeft deze Eye Gel van Paula’s Choice echt een frisse uitstraling daarnaast is het een Serum met een lichte textuur waardoor de mensen van mijn leeftijd geen Acné krijgt bovendien zit ik al een tijdje zonder Acné bultjes en kreeg ik ook door deze Gel niks erbij, gelukkig maar.

Door de fijne applicator voelt het heel koud op de huid, en krijgt je huid direct een boost. Ondanks ik vorige week niet lekker was, zag je dat in ieder geval niet aan mijn huid die zag er door deze fijne gel er nog ‘normaal’ uit.

Je kunt deze Eye Gel twéé keer per dag gebruiken, maar voor mij was 1 x ook echt genoeg.

Wat mij betreft is deze Eye Gel Resist van Paula’s Choice goedgekeurd. Je kunt deze Eye Gel verkrijgen in meerdere online webshops en in gespecialiseerde drogisterijen voor 15 ml voor een prijs van € 36,00.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg