Laden...

rode lipgloss van Make Up Academy

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik een leuk mailtje van Make Up Academy, een super tof beauty merk die mij erg aanspreekt: of ik een lipgloss uit wilde testen die net in de winkels ligt.

Natuurlijk wilde ik dit wel, vooral omdat het een kersttintje heeft. Ik hou van lipgloss net zoveel als lippenstift, ik kan niet zeggen meer of minder want ik draag het allebei net zo vaak.

Het liefst draag ik het gewoon iedere dag. Gelukkig krijg ik met mijn blog vaker dingen opgestuurd, en deze keer neem ik deze ‘kerst’ lipgloss van MUA met je door.

Make up Academy

Ik kende dit merk al een lange tijd, ik ben er dus niet onbekend mee. Ik weet dat Make-up Academy in sommige vestigingen van Kruidvat wordt verkocht, net zoals deze lipgloss. Make-up Academy is een budgetmerk en ongeveer vergelijkbaar met Catrice (mijn favo budgetmerk) en Essence. Helaas verkopen nog steeds niet alle vestigingen Make-up Academy, maar de ‘grotere’ vestigingen zeker wel.

Wat vindt ik van deze lipgloss van MUA?

Je zal het niet ontgaan zijn, kijk naar de foto’s en je weet waarschijnlijk wel wat ik ga zeggen. Wauw! er zit een of andere glans in waardoor je tijdens de kerst zeker gaat opvallen. De pigmentatie is onwijs goed, ik had maar een laagje nodig wat al eigenlijk genoeg is. Deze ‘Limited Edition’ lipgloss zal alleen bij Kruidvat te koop zijn voor een hele lage prijs! van: € 7,99,- vanaf 6 november 2016 (dus al te koop!). Ik weet niet of alle vestigingen deze lipgloss nog verkopen, ook omdat het een Limited Edition variant is dit zal ik navragen bij jou dichtsbijzijnde vestiging.

Wat vindt je van deze lipgloss, en ga je hem halen?

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

5 reacties

november 23, 2016
0

Mooie kleur, hij knalt van het scherm af! MUA is een fijn merk, ze hebben ook mooie oogschaduwpaletten.

november 23, 2016
0

Mooie kleur! En wat fijn ook, de lage prijs!

november 26, 2016
0

Thanks, lief!

november 23, 2016
0

Heel gave kleur is dit! Echt een geweldige lipstick, helemaal voor een budget.

november 26, 2016
0

Zeker waar, ik vind hem echt geweldig! 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: