Laden...

rode lipstick met vitamine E & A

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Mijn laadje ligt thuis vol met verschillende lipsticks, sommige lipstick draag ik zelf heel graag. Andere vind ik misschien wat té opvallend.

Toen ik van BeautyInStyle deze mooie rode lipstick opgestuurd kreeg, raakte ik benieuwd. Waarom? In deze rode Lipstick zitten Vitamine A & E verwerkt. Ook beloofd Covergirl jou zachte lippen door de verzachtende bestandsdelen die er in zijn verwerkt. Benieuwd? Lees dan eventjes verder..

Covergirl Continuous Color – 575 Really Red

Omdat er verzachtende bestandsdelen in zit, kun je zelf wel voorstellen dat je deze lipstick je de hele dag kunt dragen. En daarom vind ik het ook een fantastische lipstick, meeste lipsticks drogen je lippen uit. Tegenwoordig merk je dat steeds minder, gelukkig maar! En CoverGirl speelt daar ook op in, je kunt lipsticks in verschillende kleuren verkrijgen.

Maar je kiest altijd toch zelf je eigen lipstick die bij je past. Deze lipstick probeerde ik op mijn moeder uit. Zelf heb ik op het moment een koortslip, ja helaas! Ik kan hem zelf niet testen. Maar gelukkig heb ik een proefpersoon! Benieuwd wat mijn moeder er van vond?

BeautyInStyle

Ik test al een tijdje de producten uit van BeautyInStyle. Ik vind het echt fantastisch om met hun een samenwerking aan te gaan, waarom? Omdat ik beauty producten kan testen die ik misschien nooit eerder had uitgeprobeerd. Zo kun je steeds meer mooie en fijne beauty producten testen. Ik als Beauty Liefhebster vind het daarom ook geweldig om dit te kunnen doen! Bovendien kan ik zo ook andere mensen inspireren, en nieuwe producten te laten zien. Bekijk hieronder mijn review:

Wauw, ik heb echt het gevoel alsof ik een dure lipstick als aanwinst heb. Waarom? Het ziet er heel goed uit! De letters op de voorkant van de Lipstick laten je merken alsof je een luxe merk heb gekocht. Toen ik de prijs online zag, kon ik het eigenlijk niet geloven. Want ik vind dat je veel krijg voor zo’n lipstick. Het ziet er goed uit, niks op aan te merken!

Zoals ik al eerder zei: mijn moeder testte de lipstick voor mij uit. Ze was heel erg tevreden, vooral over de textuur van de Lipstick. Vooral heel erg zacht, ze vond ook de kleur van de Lipstick heel erg mooi. We waren al heel snel bang dat het een felle kleur rood was, dit was gelukkig niet zo! Zelf hou ik er wel van, maar mijn moeder houdt zelf niet van felle lipsticks. Ze moest naar een afspraak, en deze lipstick paste er perfect bij!

€6,99 – Link

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie