Laden...

romantische IPad sleeve van Infinity Sleeves

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ik kreeg laatst een leuk mailtje van Infinity Sleeves. Een leuke webshop met allemaal Laptop en/of IPad sleeves. Ik zag direct een Romantische IPad sleeve in de Webshop staan, en die koos ik.

Bekijk het einde van dit artikel want ik geef ook nog eens een sleeve weg in samenwerking met Infinity Sleeves. Ik mag een Sleeve naar keus weggeven: dus je mag je eigen Sleeve uitkiezen en de maat ( bijvoorbeeld ook voor je laptop! ). Ik koos voor een IPad sleeve omdat ik dat makkelijk vindt, ik kan mijn IPad dan ook makkelijker meenemen naar afspraken en hij is lekker beveiligd in mijn tas!

Een leuk idee achter Infinity Sleeves, je kunt je favorieten Sleeve uitkiezen en de maat. Ik hou van ondernemende mensen, het inspireerd me. En daarom vindt ik het brein achter een bedrijf superbelangrijk. En de twéé breins achter Infinity Sleeves inspireren me al helemaal. Lees hier meer over de breins achter Infinity Sleeves:

De ruwe idee achter Infinity Sleeves is een kind van de gekke brein van Jonathan van Driessen , die in Alex Havermans vond een betrouwbare zakenpartner om het idee verder uit te werken en het bedrijf op te bouwen.

Samen creëerden ze een uitgebreide lijn van laptop en tablet mouwen die praktisch en beschermend genoeg om een ​​wereld reiziger te krijgen , beklemtoonde student of jonge professional door hun dagelijkse rampen zonder onnodige schade, en ontworpen om de creativiteit , passie en overlopende beek van weerspiegelen ideeën in het leven van elke gebruiker.

Ik vind de Sleeve supergaaf, en ik raad het ook iedereen aan om even op de website van Infinity Sleeves te gaan kijken. Het is gemaakt van een stevige materiaal, als ik mijn IPad bijvoorbeeld laat vallen gaat hij niet kapot hij is dus supergoed beschermd.

Ik vindt dat achter het bedrijf een super leuk idee zit, en ik denk zeker wel dat de Sleeves iedereen wel leuk vindt. Ik heb in iedergeval super leuke sleeves er tussen gezien!

Hoe doe je mee?

Laat een reactie achter in de comments, met een geldig e-mailadres.

4 maart 2016 20:00 kies ik een winnaar en/of winnaresse uit de leukste inzendingen, dus laat een leuke reactie achter en of je de IPad Sleeve wilt of de Laptop Sleeve. Hier kun je de Maattabel vinden!

Je kunt hier de website vinden van Infinity Sleeves. Ook kun je daar alvast kijken, welke sleeve je leuk vindt!

WIN: Omdat ik het de laatste dagen druk heb gehad, zorg ik dat jullie er nog 2 dagen extra voor hebben! Win een IPad / Laptop Sleeve naar keuze! <3

—– 4 Maart 20:00 de uitslag! —-

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

5 reacties

maart 4, 2016
0

Ik doe erg graag mee voor een tablet sleeve, dit omdat ik het geld niet heb voor bescherming en ik mijn tablet toch overal mee naar toe sleep.
En mijn tablet is wit wat natuurlijk een kleurtje kan gebruiken Door de sleeve

maart 2, 2016
0

Wauw die zijn écht leuk! Ik ga al tijden zonder echte beschermhoes met dit ding overal heen (hallo kruimels…) dus eigenlijk is zo’n hoes best handig.. 😉 Ik vind, net zoals Tamara, Sky of art echt heel tof, van 15 inch. Past lekker bij de kunstopleiding die ik waarschijnlijk wil gaan doen 😀 Leuke actie ^-^ Liefs!

maart 2, 2016
0

Prachtige sleeves, écht eens iets anders dan anders! Vooral is het buiten al zo grijs en mijn laptop is ook grijs, zo een sleeve zou mijn dag toch meteen opvrolijken, ik doe dus ook graag mee 🙂
Ik zou ook voor de “Romance” gaan in 15.6 inch, ik vind hem zo mooi…

februari 24, 2016
0

Nou, die keuze is snel gemaakt. Mijn tablet is vrij nieuw en ik heb daar nog geen hoes voor. Ik wil er graag eentje in kleuren die bij mijn interieur passen. Deze matcht dus perfect: https://www.infinitysleeves.com/collections/all-sleeves/products/sanctuary.

februari 23, 2016
0

Die is mooi! Ik ben even op de website gaan kijken en ik vind Sky of art in 10 inch heel erg mooi. Als ik het goed heb, dan is dat een schilderij van Vincent van Gogh, waar Don McLean Starry Starry night over heeft gezongen. Prachtig en meteen inspiratie, dus ik doe heel graag mee!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: