Laden...

rose gouden ring van BugBeeBoom

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst mocht ik een ring uitzoeken, bij BugBeeBoom een bedrijf uit Hong Kong die gespecialiseerd is in sieraden tegen een lage prijs.

Natuurlijk zijn de ringen best wel goedkoop, maar dat neemt niet weg dat ik de ringen niet mooi vindt. Ik vind ze daarin tegen echt geweldig, nu hoopte ik natuurlijk dat ze in het echt ook zo mooi zijn. Dus ik nam een ring, en ga vandaag samen met jou de test aan.

BugBeeBoom is een bedrijf dat ik eigenlijk niet kende. Geen probleem, want zo kom ik steeds nieuwe webshops tegen die ik nu echt fantastisch vindt. Van haar accessoires tot sieraden (ringen, armbanden, kettingen) maar zelfs oorbellen verkopen ze.

Zelf ging ik voor een ring omdat ik dat het mooist vond, en gelukkig pakte het ook goed uit.

Voor een relatief goedkope ring vind ik hem er echt goed uitzien, ik ben blij met hetgene wat ik uit heb gekozen. Hij zit fijn en de ring ziet er goed uit (althans, ik heb alleen maar complimenten over de ring gekregen!).

BugBeeBoom is zeker een bedrijf wat ik nog niet kende, maar wel de moeite waard is om meerdere dingen te bestellen. De ring die ik koos is verkrijgbaar bij BugBeeBoom voor €14,12,- hieronder zal ik de links nog even vermelden.

High Polish Plated Free Size Ring €14,12,-

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie