Laden...

rosemary en fig lijn van de ETOS

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Etos heeft deze maand weer een aantal producten uitgebracht. Zelf als Etos Friend (één jaar lang een van de Etos influencers) mag dit dan uitproberen.

Fijn om een eigen mening te geven, over producten die nog maar net in de winkels liggen. Deze maand heeft Etos wel een aparte lijn uitgebracht: Botanical Boost Rosemary & Fig speciaal voor deze (koude) aankomende seizoen. Ik kan je alvast verklappen.. het is een kijkje waard!

Naast dat ik Etos Friend ben, ben ik ook echt wel een Etos fan. Vroeger was ik hier dan ook vaak te vinden dit kwam omdat Etos voor mijn deur zat: en als beautyliefhebster kon ik het niet weerstaan om na mijn boodschappen eventjes binnen te schieten (een goed excuus toch?) Althans, dat vond ik persoonlijk wel haha!

Etos heeft altijd fijne lijnen voor verschillende huidtypes, alles is mooi en netjes geëtaleerd zodat je direct die Etos gevoel krijgt in de winkels. De laatste tijd is Etos goed bezig om fijne producten uit te brengen die je aandacht trekken. Persoonlijk krijg ik van sommige merken huiduitslag, dit heb ik zo nooit met de producten van Etos gehad, omdat ze ook echt op de ingrediënten letten in de producten. Dit is natuurlijk voor iedereen persoonlijk, maar ter vergelijking vind ik de (huis)merk van Etos altijd fijne producten hebben.

Er is weer een nieuwe maand aangebroken, dat betekend.. weer fijne producten van de Etos bij mij op de deurmat die ik voor jullie uit mag proberen. Deze keer werd ik wel heel erg benieuwd: de producten die in het tasje zaten deze keer bevatten producten met een mooie look & feel zonder ze uit te hebben geprobeerd.

De wintermaanden komen er weer aan en dat betekend ook: mooie wintercollecties die uit worden gebracht zo ook van de Etos! Etos komt deze maand met een (Limited) Botanical Boost lijn. Etos is een samenwerking aangegaan met Hortus Botanicus (Tuin met bijzondere planten in Leiden!). Rosemary en Fig ruiken dan ook heerlijk als je de verpakkingen opent, mijn vriend vond vooral de kaars erg lekker ruiken. Jammer dat er nu geen geur-knop op mijn blog komt..

Rosemary en Fig (vijgen) geven je een aromatische geur in deze fijne lijn van de Etos. En daarom neem ik ook graag met jullie deze producten door:

Shower Foam

De laatste tijd zie ik het steeds vaker: Shower Foams zo ontkom ik er zelf ook niet meer aan en bezit ik in mijn douche alleen maar Foams waardoor ik me soms afvraag waar nou mijn normale douchegel is. Ik vind het niet erg omdat de Shower Foams ook makkelijk in gebruik zijn, je brengt ze veel sneller op waardoor je ook sneller in de douche klaar bent. Deze Shower Foams met natuurlijk Rosemary & Fig erin ruikt zo ongelofelijk goed dat ik het jullie eigenlijk gewoon wil laten ruiken! Deze Shower Foam is tijdelijk verkrijgbaar (op = op met alle producten) voor een fijn prijsje van € 4,99.

Massage Oil

Soms vind ik het persoonlijk fijner om een massage olie op te doen dan een normale olie, klinkt gek maar ik hou niet van die olie waardoor je huid de hele dag blijft glanzen-en-uitglijd op de vloer gevoel (snap je me? hah!) Nee echt, en dan is het nog fijner dat deze olie ook nog eens goed ruikt! Voor een prijsje van € 4,99.

Scented Candle

Nu mijn favoriet van deze collectie, waarvan ik denk dat die snel is uitverkocht: deze mooie kaars heeft niet alleen een mooie verpakking, maar hij ziet er ook nog eens goed uit waardoor je hem direct in je interieur wilt zetten. Ah! Ik wil serieus meer van dit soort kaarsen. Sowieso hou ik van geurkaarsen in het interieur maar deze ruikt heerlijk. Deze fijne kaars is verkrijgbaar voor een fijne prijs van € 6,99.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg