Laden...

Sally Hansen color therapy

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik een leuk mailtje van Sally Hansen. Als blogger krijg je meerdere pakketjes opgestuurd waarvan je meestal blij wordt zo werd ik ook blij van dit pakketje.

Ik krijg twee nieuwe nagellakjes opgestuurd uit de nieuwe collectie van Sally Hanson. Natuurlijk ging direct aan de slag want zelf ben ik echt een nagellak fan. Ben je ook zo benieuwd? Kijk dan eventjes verder.

Sally Hansen komt met een nieuwe lijn: “Color Therapy”. Dit klinkt al gelijk goed in mijn oren, vooral omdat ik zo van nagellakken hou.

De nieuwe lijn van Sally Hansen bevat argan olie waardoor je nagellak extra lang blijven zitten.

Deze collectie bevat 38 verschillende kleuren. Wat ik zo leuk vind aan de nieuwe collectie is dat je geen basiskleur hoeft te gebruiken alleen slechts kleur zelf.

Meestal als ik wil nagellakken heb ik geen tijd hoeveel ik het snel doen. Met deze nagellakje ‘s ben je binnen een paar seconden klaar. Door de afgeronde kwastje kun je zelfs je nagellak beter een mooie aanbrengen.

Daarnaast komen in deze collectie ook met de nagelriem olie waardoor je nagels beter kunt verzorgen. Zelf geeft hij twee nagellakje ‘s opgestuurd en die waren precies mijn kleur namelijk een grijze kleur en een mooie rode kleur.

112 Namas-Grey

Dit mooie grijze kleurtje heeft een parelmoeren glans. Meestal na een of twee dagen kan ik mijn nagellak er toch wel afhalen maar met dit kleurtje heb ik er geen last van. Ik heb deze nagellak meer als vier dagen op gehad en het zag er nog mooi uit zelf krijg ik geen top coat opgestuurd maar zelfs zonder de top coat blijft het lang zitten. Ik hou van grijze kleuren op een nagels en daarom ben ik blij met mijn nieuwe aanwinst.

372 Wine Therapy

Het tweede kleurtje wat ik kreeg was een rode kleur met een bruine glans als je in het licht kijk zie je de bruine glans glinsteren. Zelf vind ik dat heel erg mooi maar ik denk dat het wel heel erg persoonlijk gedicht mijn moeder bijvoorbeeld van het kleurtje niks maar dit is wel voor iedereen anders. Gelukkig hebben we niet allemaal dezelfde smaak.

Binnenkort heb ik een bruiloft en ik denk dat dit rode kleurtje heel mooi zal staan bij mijn jurk. Dit kleurtje blijft minimaal twee dagen mijn nagels, zelf woon ik natuurlijk alleen dus ik moet vaak de afwas doen waardoor mijn nagellak sneller er afgaat. Gelukkig voelt goed op mijn nagels, ik ben blij met me nieuwe aanwinsten.

De nieuwe nagellakjes zijn online in hun webshop en o.a. bol.com en ICI paris verkrijgbaar voor een leuk prijsje van: € 9,89 ,-

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

2 reacties

april 26, 2018
0

Super leuk, ik vind ze allebei super mooi! Ik vind dit merk trouwens ook erg fijn.
Wat een prachtige blog heb je! Erg leuk <3 Ik ga je opzoeken op ig 😉

april 15, 2018
0

Ooh wat een prachtige lakjes! Vooral de rode ziet er heel mooi uit.
Liefs,
Yara

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: