Laden...

compressed deodoranten van Sanex

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Sanex, we kennen dit merk wel allemaal. Tegenwoordig zitten alle producten vol met chemische toestanden waar wij niet op zitten te wachten.

Dit is slecht voor je huid en het milieu, iets waar Sanex tegen strijd met hun lijn: Zero 0%. Omdat ze hun lijn uitbreiden met een paar nieuwe producten, mocht ik een aantal producten uitproberen. Zelf heb ik nogal een gevoelige huid dus ik hoop dat deze producten hun best doen, voor mijn huid. Hieronder zie je mijn mening, over deze nieuwe producten.

De deodoranten ruiken fris, en wat ik niet had verwacht is dat ik ze eigenlijk best fijn vindt werken. Zelf gebruik in namelijk nooit Sanex, een merk waar ik zelf nooit aan had gedacht.. (Shame on me!) nee serieus: deze Deo werkt heerlijk verfrissend en geeft mij gedurende de dag dat frisse gevoel.

Na het sporten vind ik deze flacons eigenlijk nog fijner werken, ook omdat het zo makkelijk mee te nemen is. En je echt dat frisse gevoel geeft waar andere deo’s misschien net iets te kort doen.

Naast de drie compressed deodoranten kreeg ik ook een stick opgestuurd. De sticks vindt ik opzicht ook wel fijn werken, dit zeg ik omdat ik normaal ook niet weg ben van Sticks. Maar.. in de zomer werken ze bij mij wel wat net fijner, vooral bij het warme weer. Handig in gebruik en gewoon fijntjes.

Ik vindt deze producten erg fijn, niet perfect maar ze geven mij wel dat fijne en frisse gevoel overdag. Ik ben tevreden met de werking van deze producten en ze zijn ook nog eens makkelijk mee te nemen. Perfect gewoon! Deze producten zijn o.a. te koop bij de Kruidvat en andere drogisterijen of natuurlijk online.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

2 reacties

februari 17, 2017
0

Sanex is een prima merk, zeker als je geen chemische stoffen in je oksels wilt spuiten.
Ik heb een keer de deodorant en de douchegel gekocht, de geur vond ik iets minder.

februari 23, 2017
0

Helemaal waar Babs! Ik vind het best fijn werken, maar inderdaad zonder parfum ruikt het nergens naar. 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: