Laden...

Sans Soucis make-up voor blondines en brunettes

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik een leuk pakketje van Sans Soucis, een merk dat ik persoonlijk niet kende.

Maar dat maakt mij juist benieuwd! Vooral omdat ik altijd opzoek ben naar ‘nieuwe’ aanwinsten. Zolang we iets nieuws kunnen uitproberen, doen we dat toch? Daarom ging ik vandaag weer op onderzoek uit.

Het klinkt misschien gek, maar deze make-up van Sans Soucis is alleen bedoelt voor Blondines en Brunettes. Nou ben ik zelfs blondine (op dit moment dan..) dus deze collectie zal perfect voor mij bedoelt zijn. Nou ben ik een optimist en denk ik: waarom zal het bijvoorbeeld niet voor roodharige bedoelt zijn?

Althans zo denk ik zelf erover. Daarom was ik ook erg benieuwd of deze producten ook op een andere huid zouden staan, dus ik ging direct aan de slag.

Ik neem vandaag een Mascara, oogpotlood gecombineerd met een wenkbrauwpotlood. En 3 verschillende creamy lipsticks van Sans Soucis onder de loep. Ik ben in iedergeval erg benieuwd.. ben jij ook zo benieuwd?

Mascara / Oogschaduw & Wenkbrauwpotlood

De mascara breng je fijn aan, niks op aan te merken. Om eerlijk te zijn valt er over goede mascara’s niet veel te vertellen: het ziet er netjes uit, niks meer niks minder. Zonder klonten ofcourse.

Daarnaast heb ik ook een Oogschaduw & Wenkbrauwpotlood gehad van Sans Soucis. Hierover heb ik wel wat aan te merken: De kant waarbij je je oogschaduw aanbrengt werkt voor mij niet fijn, er komt weinig vanaf. Maar het lijkt me wel handig ‘voor onderweg’ als je eventjes snel iets moet aanbrengen. Er zit ook een wenkbrauwpotlood kant, die werkt wel weer goed voor mij: maar dat is natuurlijk ieders voorzich. Hieronder zie je het resultaat:

Neutraal, en netjes!

Ik ben erg te spreken over de 3 lipsticks die in de collectie zitten. Alleen.. ik vind het wel tegenvallen als je de lipstick zelf ziet, dan ziet het eruit alsof het echt goed gepigmenteerd is.

Helaas! Ze geven een ‘gloss’ op je lippen, wat ik eigenlijk toch best voor vind. Je moet er van houden en ik vind dat persoonlijk best mooi. Soms hou ik gewoon niet van die overdreven gekleurde lipsticks, neutraal is mooi en kun je bijvoorbeeld: naar je werk goed dragen. Het geeft je echt een opfrisser!

  1. Pink Desire – Apricot Supreme – Cherry Toffee / Adviesprijs: € 15,75 ,- p. stuk
  2. Mascara Deep Black / Adviesprijs: € 17,50,-
  3. Highbrow / Adviesprijs: € 17,50 ,-

Verkrijgbaar via www.sanssoucis.com

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg