Laden...

sarcastische grappen op een mok of kaart

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Als blogger krijg je heel veel items opgestuurd, nou kom je zo nu en dan ook nog eens leuke webshops tegen.

Zo kreeg ik laatst een aantal leuke en grappige items opgestuurd waarvan ik dacht: dat is nou apart! Zo kwam ik in contact met een een nieuwe webshop: eigenlijk vers van de pers. Leuk om dit soort nieuwe webshops te reviewen, benieuwd naar deze nieuwe webshop?

Toen ik een mailtje kreeg van AJP Cards, ging ik er direct op in. Waarom? AJP Cards bestaat letterlijk en figuurlijk sinds dit jaar. Kleine ondernemers/webshops zijn juist leuk om onder de loep te nemen, omdat je een van de eerste bent die dat kan doen. En niemand anders heeft daar er een mening over gegeven. Leuk dat ik een van de eerste mag zijn.

Is een beginnende webshop gestart in 2017, dit jaar dus. Ze verkopen verschillende items: van Mokken, Kaarten en grappige items die je in huis moet hebben (Althans, dat vind ik). AJP Cards is opgericht om mensen blij te maken en te amuseren, iets wat mij erg aanspreekt ook omdat het mijn motto ook is. Omdat ze net zijn gestart, en een (klein)bedrijf zijn hebben ze nog geen winkel maar natuurlijk wel een webshop! Maar je krijgt de service alsnog erbij. Fijn!

Omdat AJP Cards een (Klein)bedrijf is rekenen ze standaard € 5,- verzendkosten, iets wat ik zelf reëel vindt. Overigens kreeg ik mijn bestelling al binnen 24 uur en wordt het via PostNL verzonden. Er kan via IDeal, Mastercard, Maestro, en via PayPal betaald worden.

Het contact via AJP Cards is snel: er werd bij mij binnen een paar uur al antwoord gegeven. En worden normaal binnen 24 uur gegeven.

De mokken kunnen zo ook in de vaatwasser en in de magnetron. Fijn! Want dan kunnen de teksten niet zomaar eraf vallen, wat ik veelte vaak had meegemaakt. 

Zelf kreeg ik aantal kaarten en mokken opgestuurd, die ik zelf uitkoos. De mokken bevatten teksten die echt bij mij passen: sarcastische en grappige teksten waar ik graag uit drink. Ik kreeg van AJP Cards een fijne kaart opgestuurd met de informatie over de producten.

Overigens kun je bij: AJP Cards ook Gepersonaliseerde mokken ontwerpen, zo kun je jou favoriete tekst laten afdrukken. Zodat je een aandenken hebt als je iedere dag thee of koffie drinkt. Ik vindt het een leuk idee!

” You’re neighbours are secret agents. ”

Naast de mokken kreeg ik ook een aantal kaarten opgestuurd, die ik zelf ook had uitgekozen. Mijn buren kennen mijn blog ook: als jullie kijken.. hoi! Ik vond het wel wat hebben: deze Quote-kaarten (zo noem ik ze!). Leuk om naast je mok als cadeautje te geven.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg