Laden...

scheerpakket van Wilkinson en Bull Dog

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Zelf wil ik met mijn blog altijd vernieuwen.

Nou zat ik zelf al een tijdje te denken aan een mannencategorie, nou had ik die ook in het verleden. Maar diegene is ermee opgehouden. Daarom pak ik het deze keer op: en kreeg van mijn PR-bureau een echte ‘mannenpakket’. En mijn stiefvader testte hem uit!

Om deze categorie goed mee te beginnen kreeg ik een ‘scheerpakket’ opgestuurd.

Een scheermes (waarvan ik de vrouwenversie heb) en natuurlijk de verzorging qua scheren en mikmak. Nou ben ik natuurlijk zelf geen man, maar vandaag probeerde ik het eerst op mijn huid. Intussen gebruikt mijn stiefvader de producten, en heeft hij me een goede indruk gegeven.

Wilkinson Sword Hydro 5 Groomer € 14,99 – Te koop bij o.a. Albert Heijn en Drogisterijen

Nou kun je natuurlijk zeggen: maar jij hebt toch de foto’s gemaakt. Hoe kun je nou een oordeel geven? Uiteraard heb ik de producten eenmaal na de foto’s aan mijn (stief)vader gegeven. Die heeft mij zijn mening laten weten, zodat ik een goede blogpost kan schrijven.

Nu terug op de Wilkinson Sword: een fijn scheersysteem kun je niet hebben. Het kost wel eventjes wat: maar je kunt het zeker meer als een half jaar gebruiken, om te trimmen en te scheren. Er zitten 2 kanten aan waardoor je zelf kunt beslissen hoe jij je baard wilt hebben. Fijn!

Zelf heb ik de vrouwenversie ervan: een heel fijn systeem. Ik kan niks anders zeggen had ik het eerder geweten, had ik het eerder in huis gehaald.

Bulldog Sensitive Face Wash – 150ml €8,95

Te beginnen met de Fase Wash: zelf als vrouw gebruik ik ook dagelijks een Fase Wash. Nou is mannenverzorging altijd anders. Zo ook deze lijn aan producten. Het ruikt serieus ook echt naar man, en ik moet eerlijk bekennen dat ik daar een zwak voor heb..

De lucht van mannenverzorging is gewoon lekker. Misschien ben ik hier de enige in. Overigens vind ik dat deze producten echt een fijn gevoel achterlaten: een fris, koud gevoel. Ik wilde dat dat vrouwenverzorging dat eigenlijk ook had.. Tja, hopelijk komt dat ‘ooit’ nog op de markt.

Bulldog Sensitive Moisturiser – 100ml €11,95

Nadat je je geschoren hebt moet je je huid natuurlijk verzorgen met een fijne moisturizer. Deze hele lijn geeft een fijn en koud gevoel achter op de huid. Ik hou ervan! Ook hou ik er zelf van dat een man goed zijn huid verzorgt, dat vind ik fijn. Als vrouw zijnde dan.

Bulldog After Shave Balm Sensitive Skin – 100ml €8,95

Als laatste kreeg ik een Aftershave opgestuurd. Het klinkt misschien gek maar dit product gaf mij als vrouw een fijn gevoel op de huid. óók vind mijn stiefvader deze Aftershave fijn aanvoelen. Gelukkig maar!

Mijn (stief)vader vond deze producten echt goed aanvoelen. Hij kan er dus weer eventjes mee door.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg