Laden...

September must-haves van de ETOS

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Iedere maand, krijg ik nieuwe producten opgestuurd van Etos. Dit komt omdat ik Etos Friend ben: één jaar lang krijg ik iedere maand een aantal nieuwe producten opgestuurd. Gelukkig ben ik ook een echte Etos fan, ik had er eentje voor mijn deur zitten in Den Haag en was er daarom ook vaak te vinden. Nu mag ik weer vier producten uitproberen voor deze maand, spoiler: de lipgloss is echt een must-have.

Zoals ik al zei, kreeg ik 4 nieuwe producten opgestuurd, ik vind het fijn dat Etos naar de trends kijkt waardoor je die ook nu terug ziet in hun eigenmerk lijn van de Etos natuurlijk. Ik zag namelijk deze kleurtjes laatst ook voorbijkomen bij een groter merk. Gelukkig hebben we Etos eigen merk!

Ik vind het leuk als ik pakketjes krijg, daarom maak ik altijd direct een artikel zodra de producten binnen zijn. Je zou dus zomaar de komende periode dezelfde producten voorbij zien komen, ook omdat ik één van de influencers ben van Etos. Iedereen heeft natuurlijk zijn of haar eigen mening, zo geef ik ook mijn mening over deze nieuwe producten:

Ik kreeg o.a. een Primer spray opgestuurd, om eerlijk te zijn heb ik nog nooit een sprayvorm uitgeprobeerd maar sprays vindt ik sowieso fijner, vooral als je haast heb bijvoorbeeld als je naar werk of school moet.

Deze primer heb ik natuurlijk voor jullie uitgeprobeerd, en ik moet zeggen met een spray over je gezicht merk je al direct verschil, je verspilt dus ook geen extra product. Ik gebruik deze primer nu al twee dagen onder mijn make-up en ik merk al direct dat het geen zwaar gevoel geeft. Ik probeer hiermee te zeggen dat als ik mijn oude primer gebruik onder mijn make-up dat het zwaar en olieachtig aanvoelt. Waarschijnlijk omdat het een spray is, voelt het direct beter aan.

Deze Primer Water is verkrijgbaar voor een leuk prijsje van € 5,99

Lipliner We Rebel Together

Om mijn opvallende paarse lipstick aan te brengen, begin ik allereerst met een lipliner. Nou gebruik ik zelf nooit echt een lipliner meer, vroeger wel toen ik nog heel jong was en naar de basisschool ging. Waarom niet? Omdat ik van mezelf al dikke lippen heb, als ik dit nog extra ga opvullen krijg ik persoonlijk meer een clowns-effect. Natuurlijk heb ik deze lipliner wel uitgeprobeerd voor jullie:

Deze lip liner is een simpel product die je een vastere hand geeft qua aanbrengen, zo creëer je sneller een vollere lip en hoef je niks uit te vegen.

Deze lipliner We Rebel Together is verkrijgbaar voor € 2,99

Color Care Lipstick Purple Haze

Je kent het vast wel van vroeger, lipsticks die je lippen een droog gevoel geven. Ik ben een kind uit de jaren 90 en ik merk dat sinds toen de lipsticks, en vooral de budgetmerken zo snel zijn veranderd. Etos ook, deze lipstick geeft je niet alleen een mooie gloed. Nee deze lipstick geeft je meer dan dat: een fijner en verzorgt gevoel. Nadat ik deze lipstick eraf haalde, merkte ik direct dat mijn lippen juist zijn verzorgt dan uitgedroogd. Ik wil hier meer van!

Verkrijgbaar voor maar € 1,99 wait: what? wat een leuk prijsje!

Nude Lipgloss I Love My Nudes

Je moet altijd het beste voor het laatst bewaren, zeggen ze. En dat is ook echt zo: deze Lipgloss is zo mooi dat je je ogen uitkijkt voor de budget-nude-liefhebbers. Ik heb deze kleur vaker zien voorbijkomen bij Celebs en op Instagram, nu is er dus ook een nude kleurtje van. Echt een must-have om in je make-up collectie te hebben. Kopen dus, plus het prijsje is ook nog eens erg aantrekkelijk.

Verkrijgbaar voor maar € 1,99 rennen dus, ik ga deze maand zeker kijken voor meerdere lipglosses.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg